Botez cu ştaif! Simona Gherghe şi-a creştinat băieţelul

20 ianuarie, 2020
7 botez jpg jpeg

Trăiri intense pentru Simona Gherghe! Fosta prezentatoare a emisiunii "Acces direct" şi-a botezat, sâmbătă, băieţelul.

Evenimentul a avut loc la un hotel de lux din Capitală, doar în prezenţa apropiaţilor. Naşii au fost Vlad Petreanu şi soţia lui, Ionela Năstase. Printre invitaţi s-a aflat şi Mirela Vaida, care a şi întreţinut atmosfera cu celebrele ei piese.

Pentru prima oară, prezentatoarea a făcut publică prima imagine cu cel care o ţine departe de lumina reflectoarelor. Micuţul Vlad Ioan a venit pe lume în urmă cu opt luni. “El este VLAD THE ONE!  Puiul nostru, a doua noastră minune, Vlad Ioan, proaspăt creştinat!”, a scris vedeta TV pe un cont de socializare.

1 simona gherghe botez 2 jpg jpeg

Simona Gherghe şi soţul ei mai au împreună o fetiţă, Ana Georgia, care are acum un an şi opt luni.

"Ana l-ar pupa toată ziua pe Vlad, dar nu înţelege de ce trebuie să o împartă pe mami, mami a ei de care şi ea are nevoie, pentru că şi ea e atât de mică. Privirea ei, uneori, mă înţeapă drept în inimă. Şi da, ziua încerc să fiu mai mult a ei, căci noaptea-i a lui Vlad. Asta când nu se trezeşte ea plângând şi strigând după mine. Iar când se trezesc amândoi, atunci să te ţii... Şi, printre toate astea, mai avem momente când e linişte, când Vlad e pe braţul meu stâng şi doarme, iar Ana, pe braţul drept şi se uită la desene. Uite, pentru clipele astea se şterg alea grele, cu nopţi lungi, cu extenuare de simţi că te doare carnea şi nu mai ştii încotro s-o apuci. Şi mai sunt, apoi, plimbările noastre, când reuşim să sincronizăm programul copiilor. Noi patru, învăţând să trăim unii cu alţii. Cu fiecare zi care trece, e cu un minut mai uşor. O simt. Şi, doamne, cum preţuiesc minutul asta”, mărturisea prezentatoarea.

Dacă acum e fericită alături de cele două bucurii din viaţa ei, a existat un moment când Simona s-a temut că nu poate avea copii.

"Mi-am pus multă vreme întrebarea dacă nu cumva nu o să pot să am un copil, pentru că a durat un an şi ceva până să rămân însărcinată. Practic, am rămas însărcinată în momentul în care am luat decizia să facem această procedură în vitro. Dacă nu s-ar fi întâmplat spontan, pe cale naturală, aş fi apelat cu siguranţă la această procedură in vitro", povestea Simona Gherghe.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg