Brad Pitt, achitat pentru acuzaţiile de agresiune asupra copiilor săi

10 noiembrie, 2016
pitt jpg jpeg

Starul hollywoodian a câştigat o bătălie importantă în războiul custodiei celor şase copii ai săi cu Angelina Jolie, când Protecţia Copilului a închis dosarul de abuz asupra lui Maddox, considerându-l pe actor nevinovat.

Brad Pitt, Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt şi Maddox Jolie-Pitt

Brad Pitt a fost investigat din cauza unui incident cu unul dintre cei şase copii ai fostului cuplu hollywoodian, Maddox (15), care s-a petrecut la bordul unui avion. În cursul zilei de 9 octombrie, Protecţia Copilului a ajuns la concluzia că nu a existat nici o urmă de abuz în cazul disputei dintre Brad şi fiul său şi asta după ce „incidentul” a fost cercetat extrem de meticulos.

“Asistenţii sociali i-au intervievat pe Pitt şi pe Jolie, dar şi pe copii şi pe câţiva martori din avion. Toată lumea contactată de autorităţi a acceptat să colaboreze cu aceştia. În concluzie, nu mai este necesară nicio altă investigaţie sau acţiune din partea autorităţilor, s-au convins că nu s-a petrecut nimic periculos”, a declarat o sursă pentru Page Six.

“Au investigat tot şi nu au găsit nimic”, a conchis sursa citată de site-ul mai sus amintit. Reprezentantul departamentului de Protecţia Copilului a refuzat să comenteze cu privire la caz, din cauza confidenţialităţii.

Angelina Jolie a intentat divorţ în luna septembrie, iar Brad Pitt doreşte să împartă cu aceasta custodia celor şase copii ai lor.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG