Brad Pitt, amantul de cinci stele. Iubita actorului e căsătorită, dar are un „mariaj deschis”. Reacţia soţului ei când a aflat că e înşelat cu starul hollywoodian

29 august, 2020
6 wwwwwwwwwwwwwwwww jpg jpeg

Noi detalii picante ies la iveală despre idila în care este implicat fostul soţ al Angelinei Jolie. Nu numai că iubita acestuia, Nicole Poturalski, este cu aproape 30 de ani mai tânără decât el, dar este şi căsătorită. Însă verigheta de pe deget n-o împiedică să aibă relaţii extraconjugale...

Actorul de 56 de ani a întâlnit-o pe Nicole (27) chiar în restaurantul din Berlin al soţului ei, iar lucrurile au mers mai departe între cei doi amorezi chiar cu binecuvântarea soţului ei, pentru simplul motiv că cei doi soţi au un mariaj deschis.

11111111 jpg jpeg

Brad s-a îndrăgostit de superbul model în august 2019, la restaurantul Borchardt din Berlin, al cărui proprietar este nimeni altul decât Roland Mary (68), soţul lui Nicole. Pitt îl cunoaşte pe proprietarul restaurantului încă din 2009, când a filmat Inglorious Basterds în Germania, după care i-a cunoscut şi soţia între timp.

Brad şi Nicole au fost fotografiaţi împreună în noiembrie 2019, când au participat la un concert al lui Kanye West, care a avut loc la Hollywood Bowl din Los Angeles. Cei doi se aflau în zona VIP şi păreau că erau destul de familiari unul cu altul încă de pe atunci.

el jpg jpeg

În momentul de faţă, toată lumea ştie despre relaţia intimă dintre Pitt şi Nicole Poturalski. Până şi soţul ei e la curent cu noua cucerire la frumosului model. Şi, culmea!, nu dezaprobă apropierea dintre cei doi. Se pare că Roland abordează relaţia soţiei cu superstarul hollywoodian foarte filosofic...

Roland a refuzat să facă declaraţii pentru presa americană cu privire la relaţia extraconjugală a soţiei sale cu unul dintre cei mai râvniţi burlaci din lume, însă un apropiat de-ai săi a făcut următoarele precizări: „Roland e un tip destul de filosofic. A fost însurat de câteva ori până acum şi are deja cinci copii. În prezent, este însurat cu Nicole, însă mariajul lor este ceea ce se poate numi o căsnicie deschisă.”

ea jpg jpeg

După ce au ieşit la iveală asemenea informaţii legate de viaţa amoroasă a lui Brad Pitt, reprezentaţii lui au refuzat să comenteze, lucru de înţeles.

foto - Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg