Brad Pitt, aventură cu soţia lui Mike Tyson. Actorul, la un pas să fie snopit în bătaie

19 noiembrie, 2018
1 46491450 363003627808585 5448399240290107392 n jpg jpeg

Nu mai este niciun secret că Brad Pitt este un adevărat Don Juan şi că prin patul său au trecut foarte multe femei, unele foarte célèbre, altele mai puţin cunoscute. Însă, din cauza relaţiilor sau aventurilor pe care le-a avut de-a lungul timpului, actorul a avut parte şi de probleme.

Presa din Statele Unite şi-a amintit recent de un episode petrecut în urmă cu aproximativ 30 de ani. Atunci, Brad Pitt avea doar 26 de ani şi era la începutul unei cariere incredibile care, dacă zvonurile sunt adevărate, s-ar fi putut să nu mai existe!

În anul 1989, dacă le dăm crezare jurnaliştilor americani, Mike Tyson s-a despărţit de soţia lui, însă cei doi se întâlneau în continuare pentru a face sex. Ceea ce marele pugilist nu ştia însă era că Robin Givens, cea care îi fusese nevastă, avea în acelaşi timp şi o aventură cu Brad Pitt.

image

Când a aflat că fosta lui soţie se întâlneşte cu Brad Pitt şi din această cauză nu mai face sex cu el oricând are chef, Mike Tyson a avut o criză de gelozie! A aflat unde se vedeau Brad şi Robin şi s-a dus peste ei. Din spusele sportivului, actorul s-a rugat de el să nu îl lovească, iar Mike Tyson s-a temperat cu greu şi doar l-a ameninţat pe Brad Pitt.

Unele surse dezvăluie că, deoarece Brad Pitt nu s-a oprit din a se întâlni cu Robin Givens, Mike Tyson a crezut că acesta este un tânăr care îşi vinde trupul pentru sex şi a angajat un asasin să îl ucidă. Spotivul ar fi plătit 20.000 de euro pentru ca treaba să fie făcută ca la carte, însă s-a răzgândit şi a spus că îl va căuta din nou pe Brad Pitt şi va recurge la o corecţie fizică.

Aflând că urmează să fie snopit în bătaie sau chiar ucis, Brad Pitt a renunţat până la urmă la a se mai vedea cu Robin Givens.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg