Brad Pitt duce relația cu Ines de Ramon la următorul nivel. În ce stadiu romantic se află cei doi

16 februarie, 2024

Actorul din ”Troia” iubește ca un adolescent, la 60 de ani. Focoasa arhitectă este femeia care a reușit să-l facă să uite de Angelina Jolie și toate problemele pe care i le-a cauzat fosta nevastă.

FotoJetBrad jpg

De acum, relația lor nu mai este pentru nimeni un secret. Actorul o invită cu drag la evenimentele la care merge, iar de Ziua Îndrăgostiților, a copleșit-o cu un imens buchet de flori pe care l-a primit pentru birou, pe care abia reușea să-l ducă. A apelat la ajutorul unei angajate, ca să mute florile din mașină, la birou.

Ines de Ramon a primit flori la birou, Profimedia jpg

Actorul din ”Fight Club” are o idilă cu designerul de bijuterii din 2022!

Și acum a venit și vestea cea mare. Starul din ”Ocean's Eleven” e mai pregătit ca oricând pentru o relație în adevăratul sens al cuvântului. Căci potrivit presei mondene americane, Brad Pitt a chemat-o pe Ines să locuiască alături de el, ducând astfel relația la următorul nivel.

Potrivit People, designerul de bijuterii în vârstă de 34 de ani s-a mutat la reședința vedetei, arătând astfel că al lor cuplu este pus pe fapte mari, pe implicare.

Cei doi au captat pentru prima dată atenția publicului în noiembrie 2022 și potrivit bârfelor, chiar și atunci relația lor număra deja câteva luni de viață.

Brad Pitt pare că a început să aibă iar încredere în femei. 

Starul din Fight Club și-a sărbătorit ziua de naștere în decembrie cu Ines alături, după care a dus-o la Paris, într-o escapadă romantică, pentru a marca împlinirea celor 60 de ani ai celebrului actor.

Deși cei doi nu au pășit până acum împreună pe covorul roșu, au avut o apariție notabilă împreună la Festivalul Internațional de Film din Santa Barbara.

Acolo, Brad a avut onoarea de a-i prezenta bunului său prieten Bradley Cooper prestigiosul premiu pentru cel mai bun interpret al anului.

În fotografiile exclusive prezentate în publicația HELLO!, Brad Pitt și Ines de Ramon au fost văzuți așezați împreună foarte confortabil, chiar în spatele lui Bradley și a colegului său Maestro Carey Mulligan, bucurându-se de festivitățile evenimentului.

Foto: Profimedia & Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Marius Manole jpg
Otilia Bilionera si sotul ei turc, Bekir Ali Karakas  FOTO captura (7) png
Vladimir Draghia despre Insula de 1 milion   Instagram (4) jpg
Jessica Alba și Cash Warren, GettyImages (4) jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (6) jpg
Suki Waterhouse și Robert Pattinson, GettyImages (4) jpg
Kristin Davis, GettyImages (6) jpg
rebel wilson instagram jpg
Romanița PNG
Lionel Richie și Nicole Richie GettyImages 2134280848 jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg
Irina Baianț în Bali   FOTO Instagram jpg
Mariah Carey, Grammy, GettyImages jpg
rihanna getty jpg
Anna Lesko si fiul ei, Adam   Instagram (1) jpg
Laura Cosoi și familia, de Paște, Facebook jpg
Cosmin Cernat Insula de 1 milion Kanal D (5) jpg
Al Di Meola  jpg