Brad Pitt este doar o umbră a celui mai dorit actor de la Hollywood. Cum arată acum?

31 martie, 2017
UK Premiere of 'Allied' jpeg

De când el şi Angelina Jolie s-au despărţit, Brad Pitt se pare că suferă enorm, iar acest lucru îi afectează serios imaginea. Dacă la început de an vedeam un Pitt uşor deprimat, cu o figură tristă, iar vecinii şi apropiaţii acestuia mărturiseau că actorul s-a închis foarte mult în sine şi suferă după fosta nevastă, dar şi din cauză că nu mai poate fi alături tot timpul de cei şase copii ai săi cu Angi, acum se pare că zvonurile chiar sunt adevărate, căci Brad a fost surprins la fel de deprimat şi cu câteva kilograme în minus.

Brad a fost surprins uşor deprimat la început de an.

Rămas singur, în timp ce fosta soţie călătoreşte mai mereu cu copiii familiei, Brad a apărut miercuri în Los Angeles, cu o nouă tunsoare, cu părul şi barba uşor încărunţite, îmbrăcat într-o jachetă neagră, un tricou alb, jeans şi ochelari de soare care îi acoperea faţa.

Acum Pitt este de nerecunoscut. (Captură Dailymail.co.uk)

Conform apropiaţilor, de la un timp actorul de 53 de ani s-a cam închis într-un studio de artă din oraşul luminilor şi suferă în secret după Jolie. Dacă până acum actriţa a stat în umbră după divorţul scandalos, iar Brad a surprins pe toată lumea cu apariţia sa la ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur, rolurile s-au cam schimbat. Angi este foarte mediatizată în ultima vreme şi are o mulţime de proiecte, călătoreşte mult, în timp ce Pitt, abia că mai este surprins chiar şi de paparazzi, să nu mai vorbim de apariţiile publice rare. Cert este că ceva se întâmplă cu el, căci arată mai îmbătrânit şi mai abătut pe zi ce trece. Mai mult,  cu acest nou look putem spune că începe să semene cu fostul soţ al Angelinei, Billy Bob. Nu ştim dacă această schimbare de hairstyle şi pierderea în greutate sunt pe fondul unei depresii, sau dacă Pitt a fost nevoit să se reinventeze pentru un nou rol.

Foto: Arhiva OK!, Captură Dailymail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg