Fosta iubită celebră îi transmite că încă îl mai iubește. Brad Pitt și-a marcat pe viață partenerele

20 octombrie, 2022
Brad Pitt

Nu e un bărbat pe care să-l iubești și să-l uiți. Brad Pitt își marchează, într-un fel, partenerele de viață.

Una dintre cele mai trainice prietenii este cea cu fosta logodnică Gwyneth Paltrow. Actrița a împlinit 50 de ani și se află într-o perioadă foarte prolifică a vieții. Afacerea pe care a pornit-o de câțiva ani, de mentorat pentru femei în ceea ce privește viața intimă și viața sexuală, este pe val. De asemenea, este căsătorită cu un bărbat cu care face o echipă fenomenală și care, din fericire, îi înțelege sentimentele pentru fostul iubit.

2 gwyneth paltrow 3 jpg jpeg

Căci Gwyneth Paltrow nu se ferește și mărturisește deschis că-l iubește pe Brad Pitt. Iar Brad Falchuk le respectă sentimentele și prietenia.

Fondatoarea Goop a fost la un pas de căsătorie cu Brad Pitt. Și dacă soarta totuși nu i-a vrut împreună, între ei s-au păstrat intacte sentimentele de respect reciproc și iubire.

Actrița a dat recent un interviu în California, ocazie cu care a dezvăluit că vizavi de Brad Pitt, actorul ajuns acum la 58 de ani, simte multă iubire, respect și recunoștință.

Starul din ”Shakespeare in Love” a mărturisit: ”Îl ador. Este o persoană minunată, un antreprenor grozav, un om creativ, bun, autentic. Îl iubesc, sunt cea mai mare fană a lui.”, a spus fără ezitare Gwyneth Paltrow.

Câștigătoarea unui Oscar, actrița a mărturisit că se înțelege perfect cu soțul său, față de care nu se ascunde cu nimic. Brad Falchuk o înțelege și o sprijină în orice face și relația lor este solidă tocmai fiindcă s-a clădit pe încredere.

Și este minunat cum o relație de atâția ani pe care o are cu Brad a rămas nealterată. Și ce diferență de percepție între persoane. Fosta logodnică îl apreciază și acum, în timp ce fosta soție, Angelina Jolie, face tot ce-i stă în putință să-l distrugă. Încă o dată avem dovada că fiecare om e unic și-i vedem pe ceilalți conform percepțiilor noastre. Cum suntem noi, așa îi vedem și pe ceilalți.

Iar Gwyneth Paltrow este un om fabulos, care s-a construit în timp și a făcut-o mirific. Celebra actriță are doi copii cu fostul soț, Chris Martin: Apple, de 18 ani, care-i seamănă leit vedetei, și Moses, care are 16 ani. Falchuk este și el tată din mariajul anterior cu Suzanne Bukinik. El are o fiică, Isabella, de 18 ani, și un fiu, Brody, de 16 ani.

Foto: Getty, Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate