Brad Pitt n-a făcut economie de gesturi romantice în public, alături de iubita sa tinerică, Ines de Ramon

9 februarie, 2024

Noua parteneră a celebrului actor are 33 de ani și este designer de bijuterii. El a împlinit recent 60 de ani. Relația lor pare una foarte echilibrată.

Brad Pitt, Venice, Getty (2) jpg

Sunt luni bune de când nu se mai ascund, iar la cea mai recentă ieșire publică Brad Pitt a fost cât se poate de afectuos cu Ines de Ramon, scrie publicația HELLO!, care a prezentat și câteva imagini exclusive.

Brad Pitt și Ines de Ramon au fost văzuți în public la un spectacol, ocazie cu care au fost foarte afectuoși și s-au ținut de mână.

Cei doi au participat joi seară, foarte eleganți, la Festivalul Internațional de Film Santa Barbara din California, unde au fost surprinși stând mână în mână, în timp ce îl priveau pe Bradley Cooper acceptându-și premiul la Festivalul Internațional de Film din Santa Barbara din 2024. 

Brad Pitt și Ines de Ramon au avut locuri în sală în spatele lui Bradley Cooper și Carey Mulligan

HELLO! i-a surprins pe cei doi intrând în Teatrul Arlington, chiar când luminile se stingeau înaintea retrospectivei, unde s-au așezat în al treilea rând. Foarte drăgăstoasă, Ines și-a ținut mâna când pe coapsa lui Brad, când în mâna lui. Cei doi păreau foarte apropiați și drăgăstoși. La un moment dat, Brad Pitt a început să-i șoptească femeii lucruri la ureche, iar ea era toată numai un zâmbet. La plecare, ca un adevărat gentleman, Brad Pitt a condus-o pe Ines de Ramon.

După ce un timp starul din ”Troia” s-a ferit să se afișeze public cu iubita sau să recunoască măcar că are una, acum aceste probleme nu mai există. Brad a recunoscut oficial că se iubesc, iar relația lor a trecut și proba timpului: au peste un an de când sunt împreună.

Este prima relație serioasă a actorului după divorțul răsunător de Angelina Jolie. De ziua lui, Pitt a dus-o pe creatoarea de bijuterii la Paris, în Orașul Iubirii.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg