Brad Pitt n-a făcut economie de gesturi romantice în public, alături de iubita sa tinerică, Ines de Ramon

9 februarie, 2024

Noua parteneră a celebrului actor are 33 de ani și este designer de bijuterii. El a împlinit recent 60 de ani. Relația lor pare una foarte echilibrată.

Brad Pitt, Venice, Getty (2) jpg

Sunt luni bune de când nu se mai ascund, iar la cea mai recentă ieșire publică Brad Pitt a fost cât se poate de afectuos cu Ines de Ramon, scrie publicația HELLO!, care a prezentat și câteva imagini exclusive.

Brad Pitt și Ines de Ramon au fost văzuți în public la un spectacol, ocazie cu care au fost foarte afectuoși și s-au ținut de mână.

Cei doi au participat joi seară, foarte eleganți, la Festivalul Internațional de Film Santa Barbara din California, unde au fost surprinși stând mână în mână, în timp ce îl priveau pe Bradley Cooper acceptându-și premiul la Festivalul Internațional de Film din Santa Barbara din 2024. 

Brad Pitt și Ines de Ramon au avut locuri în sală în spatele lui Bradley Cooper și Carey Mulligan

HELLO! i-a surprins pe cei doi intrând în Teatrul Arlington, chiar când luminile se stingeau înaintea retrospectivei, unde s-au așezat în al treilea rând. Foarte drăgăstoasă, Ines și-a ținut mâna când pe coapsa lui Brad, când în mâna lui. Cei doi păreau foarte apropiați și drăgăstoși. La un moment dat, Brad Pitt a început să-i șoptească femeii lucruri la ureche, iar ea era toată numai un zâmbet. La plecare, ca un adevărat gentleman, Brad Pitt a condus-o pe Ines de Ramon.

După ce un timp starul din ”Troia” s-a ferit să se afișeze public cu iubita sau să recunoască măcar că are una, acum aceste probleme nu mai există. Brad a recunoscut oficial că se iubesc, iar relația lor a trecut și proba timpului: au peste un an de când sunt împreună.

Este prima relație serioasă a actorului după divorțul răsunător de Angelina Jolie. De ziua lui, Pitt a dus-o pe creatoarea de bijuterii la Paris, în Orașul Iubirii.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg