Brad Pitt nu mai e singur. Cu cine s-a mutat actorul?

27 aprilie, 2017
UK Premiere of 'Allied' jpeg

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Brad Pitt încă este devastat din cauza divorţului de Angelina Jolie şi a faptului că nu îşi poate vedea cei şase copii prea des. În ultima vreme actorul este din ce în ce mai retras şi apropiaţii săi chiar se tem că suferă de o despresie severă, pierzând ore în şir într-un studio de artă din Los Angeles. Ba mai mult, în ultima vreme Brad este de nerecunoscut, slăbind considerabil şi părând mereu abătut şi trist din cauză că şi-a pierdut familia.

La cel mai recent eveniment a apărut mult mai slab.

Aşa că actorul şi-a găsit refugiul alături de mama sa, Jane: "Mama lui Pitt s-a mutat cu el pentru a se asigura că actorul are grijă de el însuşi", a declarat o sursă pentru Radar Online. "A pierdut mult în greutate şi Jane e îngrijorată pentru el. Vrea doar să-l supravegheze."

Brad alături de trei dintre copiii săi şi de părinţii Jane şi William.

Se pare că familia starului de 53 de ani este din ce în ce mai preocupată de bunăstarea actorului, care a fost vizibil afectat de lupta cu fosta soţie, Angelina Jolie, pentru custodia copiilor. Sursa a continuat: "Brad nu mai are prea mulţi prieteni şi este mai mult decât fericit să o aibă pe mama sa în jur". Mai mult decât atât, mama lui Pitt s-a declarat extrem de deranjată şi furioasă de faptul că fosta ei noră i-a terfelit numele fiului său şi nu a iertat-o nici până acum pentru faptul că i-a stricat reputaţia. "Jane i-a văzut foarte puţin pe fiul şi pe nepoţii ei de când Pitt s-a căsătorit şi este devastată din această cauză. Jane a fost foarte afectată de acuzaţiile de abuz şi consum de droguri făcute de Angelina despre Brad şi nu poate să înţeleagă de ce a făcut asta".

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg