Brad Pitt, o nouă apariție șic și asortată alături de iubita Ines de Ramon. Se simt grozav împreună

10 septembrie, 2024

După ce a ținut-o ascunsă doi ani, Brad Pitt dă acum senzație că nu se mai satură de aparițiile alături de frumoasa Ines de Ramon.

Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg

Tânăra în vârstă de 34 de ani este designer de bijuterii. Iar diferența de 26 de ani nu pare deloc un impediment, mai ales că celebrul actor nu-și arată deloc vârsta.

Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (4) jpg

Brad Pitt și iubita lui uimitoare, Ines de Ramon, au atras atenția recent petrecut, la New York. S-au asortat și au ieșit în oraș, tacâm complet: eveniment și cină.

Starul în vârstă de 60 de ani nu și-a arătat deloc vârsta într-un costum full galben, cu accente retro și ochelari de soare. Brad Pitt, cândva catalogat drept cel mai frumos bărbat din lume și-a recăpătat zâmbetul, după o lungă suferință post-divorț de Angelina Jolie.

Ines, pe de altă parte, este o latina superbă, cu siluetă impecabilă, pe care a valorizat-o cu o nuanță de galben pai, într-o rochie super pufoșică, în trend cu toamna care tocmai a început.

Pantofii au fost și ei cu toc și bej, iar unitatea coloristică a ținutei a fost ”spartă” de geanta albă, opțiune nu tocmai fericită.

Cei doi par foarte fericiți împreună. Relația lor nu este deloc o noutate, căci se iubesc de doi ani deja. Noutatea este transparența pe care o afișează, căci nu se mai ascund și se afișează public.

Gheața s-a spart de puțin timp, de când Brad a dus-o pe Ines la Festivalul de Film de la Veneția. Aici s-a produs prima lor apariție împreună pe covorul roșu. Au fost însoțiți de bunii lor prieteni Amal și George Clooney.

Cuplul, care a fost văzut public împreună mai des în ultimele luni, pare să se bucure de timpul petrecut împreună. Relația lor devine înfloritoare, iar fanii care le urmăresc cu nerăbdare ieșirile publice. În weekend, perechea și-a făcut o apariție de senzație la The Mulberry, o locație adorată de celebritățille din New York. A devenit favorită printre vedete și nu este de mirare că Brad și Ines au ales-o pentru o seară confortabilă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg