Brad Pitt, pe covorul roşu alături de Marion Cotillard

10 noiembrie, 2016
marion cotillard brad pitt hepta 2644669 jpg jpeg

Acum două zile, ne-am bucurat să-l vedem pe Brad Pitt alături de Julia Roberts, la vizionarea filmului Moonlight, marcând, pe atunci, o primă apariţie publică după anunţul divorţului de Angelina Jolie!

foto: hepta

Alături de Marion Cotillard, co-starul din ”Allied”

Ieri seară, actorul a lăsat din nou la o parte drama familială şi s-a prezentat pentru prima oară pe covorul roşu la un eveniment oficial. Încrezător şi zâmbitor, Brad a sosit alături de co-starul Marion Cotillard la premiera filmului ”Allied”, din Los Angeles.

Cei doi au pozat împreună, au dat autografe, s-au fotografiat alături de fanii lor şi le-au strâns mâna celor care i-au felicitat pentru reuşita cinematografică. A fost, fără îndoială, o seară specială pentru Brad Pitt, dar şi pentru fanii lui care au avut ocazia să-l vadă pe actorul lor favorit aşa cum nu l-au mai văzut, poate, în ani: fericit şi... extrem de chipeş!

Căci, da, Brad a arătat aseară mai chipeş ca oricând, îmbrăcând un costum negru, la care a potrivit o cămaşă albă, pe care a lăsat-o descheiată. Ce să mai, pentru câteva clipe am avut impresia că timpul a stat în loc şi că Brad este acelaşi actor cuceritor din primii ani de carieră!

Brad a arătat mai bine ca oricând!

Brad şi-a făcut timp şi să acorde un scurt interviu, aseară, celor de la E! News. ”Mă simt foarte bine, toată lumea a fost foarte drăguţă cu mine. Este minunat să văd cât sprijin primesc”, a declarat actorul în vârstă de 52 de ani.

S-a pozat cu fanii.

Cât despre co-starul lui, Marion a strălucit într-o rochie neagră, lungă, care i-a mascat cumva sarcina deja avansată. Actriţa a stat toată seara a alături de Brad, dar şi de ceilalţi actori din pelicula ”Allied”, partenerul de viaţă, Guillaume Canet, rămânând, cel mai probabil, acasă cu copilul lor.

Vezi galeria foto!Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia