Brad Pitt, prima şedinţă foto după despărţirea de Angelina

3 mai, 2017
brad pitt 2 jpeg

După problemele din ultima vreme, culminate cu despărţirea de Angelina Jolie, scandalul în instanţă pentru custdia celor şase copii şi pe fondul unei depresii severe, se pare că pentru Brad Pitt începe să se facă lumină. Actorul a suferit transformări uimitoare în ultima vreme, a slăbit considerabil, şi-a schimbat look-ul şi a cam dispărut din viaţa socială de la Hollywood. Iată că acum revine în glorie, după un an foarte stresant, într-un shooting foto de excepţie, chiar pe coperta unei cunoscute reviste britanice de fashion şi lifestyle, GQ Magazine.

image

Este prima şedinţă foto a actorului în vârstă de 53 de ani, de la separarea de fosta soţie, Angelina Jolie, din august anul trecut. Aşa că această ocazie a fost una perfectă pentru revenirea în atenţia publică, realizându-se trei seturi de imagini diferite pentru coperta revistei, în care Brad arătă extrem de schimbat faţă de imaginea sa de anul trecut.

image

Ochii lui albaştri au fost punctul de interes al fotografiilor şi actorul, vizibil mai slab, nu a schiţat niciun zâmbet. Fotografiile sunt însoţite şi de un interviu cu Pitt, primul după despărţirea de Angi. Brad şi fotograful Ryan McGinley a călătorit la White Sands Monument National, Parcul Naţional Carlsbad Caverns şi Parcul Naţional Everglades, ocazie cu care au făcut şi  o serie de fotografii.

image

Interviul care urmează să apară în revistă este unul intim, pe care GQ îl descrie ca fiind o conversaţie "brutală şi reflectivă" despre "dragoste, pierdere, rolul de tată şi cum să treci peste tot, atunci când lucrurile se destramă". Dar se pare ca lucrurile merg din ce în ce mai bine între el, Angi şi cei şase copii, căci  săptămâna trecută, copiii cuplului au rămas cu Brad la casa lui din Los Feliz, Los Angeles, pentru prima dată în şapte luni.

Foto: Ryan McGinley pentru GQ StyleRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg