Brad Pitt și-a scos iubita în lume, la Veneția. S-au distrat copios cu prietenii George și Amal Clooney

2 septembrie, 2024

Cei doi prieteni sunt de nedespărțit. Brad Pitt și-a adus la Festivalul de la Veneția iubita tinerică.

FotoJet Brad Clooney jpg

Cuplurile prietene au făcut senzație la Veneția, cu plimbările lor pe canale. Cum singura metodă de a traversa și a ajunge la restaurante este pe apă, doamnele au făcut deliciul fotografilor urcând și coborând în ambarcațiuni.

Cei doi buni prieteni au făcut senzație și pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția, ajuns la cea de-a 81-a ediție.

Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (7) jpg

Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, a fost văzut ținând-o de mână pe partenera sa Ines de Ramon, 34 de ani, înaintea marii seri de gală. Cei doi au o relație sentimentală de 2 ani.

Bruneta este prima femeie care a reușit să ajungă la sufletul lui Brad Pitt, după răsunătorul și complicatul divorț de Angelina Jolie, prezentă și ea la Veneția, de altfel.

Brad Pitt și Ines de Ramon par gata să-și asume public iubirea, întrucât au ajuns mână în mână la Festivalul de Film de la Veneția.

Deși au o relație din noiembrie 2022, nu și-au făcut niciodată apariție glam pe covorul roșu împreună.

Cei doi au fost surprinși sosind pe aeroportul Marco Polo din Veneția pentru a 81-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, sâmbătă, 31 august.

Eleganți și frumoși împreună, au făcut deliciul fotografilor atât plimbându-se singuri, cât și împreună cu bunii lor prieteni George și Amal Clooney.

Cei patru au mers la restaurant în Veneția, înainte de a păși pe covorul roșu de la Veneția pentru premiera producției lor „Wolfs” la Palazzo del Casino, pe 01 septembrie 2024, în Veneția, Italia.

Apariția lor vine la doar câteva ore după ce și Angelina Jolie a fost prezentă acolo.

Inés, în vârstă de 34 de ani, este vicepreședintele liniei populare de bijuterii fine din Los Angeles, Anita Ko, și a lucrat anterior la celebra casă de licitații Christie's și la bijutierul elvețian de Grisogono. Ea a fost căsătorită cu actorul The Vampire Diaries Paul Wesley, din 2019 până în 2022, când au divorțat discret.

Brad și Inés au fost văzuți pentru prima dată împreună pe 15 noiembrie 2022, participând la un concert Bono în Los Angeles, deși zvonurile mondene susțin că se întâlneau deja de câteva luni.

Foto: GettyImages & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg