Brad Pitt şi Angelina Jolie au sistat divorţul. Motivele uluitoare care i-au făcut să se răzgândească

10 august, 2017
Brangelina Secretly Married jpeg

Despărţirea lor a fost una extrem de mediatizată şi dureroasă, culminată de acuzaţii de ambele părţi, bătălia în instanţă pentru cei şase copii ai cuplului şi depunerea actelor de divorţ. În ultima vreme, cei care formau odată unul dintre cele mai faimoase şi închegate cupluri de la Hollywood, Brad Pitt şi Angelina Jolie, par să fi îngropat securea războiului, un război care a adus suferinţă atât celor doi implicaţi direct, dar şi copiilor - Shiloh (11), Maddox (16), Vivienne (9), Zahara (12), Pax ( 13) şi Know (9).

Îşi mai dau o şansă Brad şi Angelina?

Procesul de divorţ care durează de un an a fost sistat, spun apropiaţilor lui Brad şi ai Angelinei. Conform publicaţiei Us Weekly, care a făcut un raport pe acest subiect, se pare că mai mutle surse de încredere pretind că fostul cuplu, care s-a dezbinat într-un mod nu tocmai plăcut în luna septembrie a anului trecut, nu au avansat cu procedurile de divorţ şi astfel rămân încă căsătoriţi din punct de vedere legal. O sursă a declarat pentru aceeaşi publicaţie citată că: "Divorţul este sistat. Ei nu au făcut nimic pentru a merge înainte cu procedurile în ultimele luni şi nimeni nu crede că vor mai face ceva în acest sens."

Brad la şedinţa foto pentru GQ Style.

Iar motivele pentru această decizie de comun acord sunt uimitoare. Este drept că ambii au suferit enorm din cauza acestui scandal, Brad Pitt a slăbit considerabil şi chiar s-a izolat din cauza depresiei, accentuată de faptul că abia îşi mai putea vedea copiii, iar Angelina a suferit de paralizie facială parţială pe sistem nervos. Au trecut prin cea mai grea perioadă din viaţa lor, dar, după ce au dat cărţile pe faţă şi şi-au schimbat atitudinea, au renunţat la vicii - în cazul lui Brad vorbind despre consumul de alcool- au realizat că pot ajunge la o înţelegere pentru ca familia lor să rămână unită, de dragul copiilor. Iar motivul principal pentru care lucrurile merg spre bine în viaţa lor este faptul că Brad Pitt şi-a recunoscut partea de vină şi a fost sincer cu privire la comportamentul său din ultimii ani, în primul său interviu de după scandalul din familia Pitt-Jolie, acordat revistei GQ în luna mai a acestui an. O altă sursă aproapiată de Jolie a povestit pentru Weekly că schimbarea de atitudine a lui Brad, recunoaşterea greşelilor şi angajamentul luat pentru a se auto-educa şi pentru a-şi revizui comportamentul, au atins o coardă foarte sensibilă la frumoasa actriţă, care, anterior, mărturisea că l-ar accepta pe Brad dacă "ar arăta că este pregătit să aibă grijă de familie".

Angelina la primul pictorial de după separarea de Brad.

Poate că Angelina aşteaptă ca Brad să încerce să o recucerească şi să îi recâştige încrederea, iar momentul în care a decis să renunţe la băutură poate a fost tot ceea ce actriţa şi-ar fi dorit. Sursele spun că: "Toată lumea crede că se vor împăca. Nu ar fi deloc surprinzător dacă vor anunţa că renunţă la divorţ şi încearcă să repare lucrurile".

Încearcă să repare lucrurile de dragul celor şase copii ai cuplului.

Ce-i drept, procesul de divorţ s-a desfăşurat foarte lent între cei doi şi nu a existat vreo schimbare radicală din punct de vedere legal în ultimele, căci Angelina chiar i-a permis lui Brad să-şi vadă copiii şi să petreacă timp cu ei.  Brad, 53 de ani, a admis că alcoolul şi violenţa au fost motivele pentru care soţia sa a decis să pună punct relaţiei şi şi-a dat seama că acest stil de viaţă dezordonat al său ar trebui schimbat. A făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a reveni la Brad cel demn de toată aprecierea, ba chiar a mers la terapie şi s-a retras în artă pentru a se linişti.

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg