Brad Pitt şi Angelina Jolie părăsesc Hollywood-ul. Vezi unde vor locui!

21 ianuarie, 2016
angelina jolie & brad pitt GettyImages 495998870 jpeg

Celebrul cuplu are de gând să se mute, alături de cei şase copii, din Los Angeles, în primăvară. Motivul? Brad Pitt are de filmat la pelicula ”World War Z”, iar Angi vrea ca familia să-i fie alături.

Angelina Jolie Pitt şi Brad Pitt

Cei opt se vor muta în Londra, acolo unde Brad va lucra pentru nişte secvenţe din următoarea sa peliculă. Şi se pare că vânătoarea de casă a început deja!

Şi să nu vă gândiţi că cele două staruri au de gând să locuiască în chirie! Angi şi Brad îşi doresc să cumpere o casă în Londra, însă, se pare că, încă nu au găsit o locuinţă potrivită. ”Vor să cumpere, însă încă nu au găsit un loc care să le fie pe plac şi să corespundă nevoilor lor.”, a declarat un apropiat de-al cuplului, care a menţionat şi că locuinţa trebuie să fie prevăzută cu un garaj la subsol.

Cât despre planurile de viitor ale Angelinei Jolie, acelaşi apropiat a povestit că aceasta nu are de gând să accepte vreun rol, ci va profita de şederea în Londra pentru a se concentra pe munca umanitară.

Casa soţilor Clooney

O zonă potrivită pentru cei doi ar fi Sonning, acolo unde prietenii lor, George şi Amal Clooney, deţin o propietate de 10 milioane de dolari.