Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună! De ce s-au reîntâlnit cei doi foşti soţi?

18 septembrie, 2020
1 brad si jen jpg jpeg

De data aceasta, avem şi dovada întâlnirii celor doi, iar faptul că Brad a avut un vis erotic cu Jen chiar pune paie pe foc.

E drept că acest vis erotic face parte dintr-un scenariu pe care cei doi l-au citit alături de alţi mari actori, cel al filmului pentru adolescenţi Fast Times At Ridgemont High, din anul 1982, într-o reuniune virtuală şi caritabilă, în scopul stângerii de fonduri pentru fundaţia ecologistă CORE, fondată de Sean Penn.

2 reuniune jpg jpeg

Penn a fost şi el prezent la citirea scenariului, actorul făcând parte, de altfel, şi din distribuţia originală a filmului respectiv. Brad Pitt şi cea care i-a fost soţie între 2000 şi 2005 au interpretat în această reuniune specială rolurile a doi adolescenţi, Jennifer fiind tipa cea populară şi sexy din liceu, iar Brad un adolescent care visa cu ochii deschişi la o eventură amoroasă cu aceasta. 

În această reuniune virtuală, foştii soţi Brad şi Jen s-au privit foarte afectuos, dând de înţeles că între ei a mai rămas ceva afecţiune în ciuda faptului că viaţa i-a dus pe drumuri cât se poate de diferite.

La citirea virtuală a scenariului au mai participat staruri precum Julia Roberts, Morgan Freeman, Sean Penn, Matthew McConaughey, Jimmy Kimmmel, Ray Liotta, Shia LaBeouf, John Legend şi Henry Golding, fiecare intervenind din domiciliul personal.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg