Brad Pitt şi Jennifer Aniston plănuiesc o nuntă?

26 martie, 2020
1 brad pitt jennifer aniston 1170x651 jpg jpeg

Au trecut cincisprezece ani de la divorţul Brad Pitt - Jennifer Aniston, unul dintre cuplurile preferate de la Hollywood. Mulţi încă nu le pot uita povestea şi îşi doresc ca mirajul dintre ei să se reaprindă. Acum, veştile sunt surprinzătoare.

Fanii au fost încântaţi când la începutul anului au apărut zvonurile care dădeau ca sigură împăcarea dintre Brad şi Jennifer, mai ales după ce s-au întâlnit la premiile SAG din Los Angeles, iar atingerile lor au fost surprinse de cei prezenţi acolo.

„Se iubesc foarte mult, iar această nouă legătură pe care o împărtăşesc este din ce în ce mai puternică”, a declarat o sursă pentru revista Heat la acea vreme.

Cu toate astea, lucrurile nu sunt chiar simple, având în vedere că şarmantul blond a făcut-o să sufere pe Jennifer în 2005, când a lăsat-o pentru Angelina Jolie, acesta fiind motivul principal al separării. După ruptura de Angelina, Brad şi-a îndreptat atenţia către Jennifer. Ba mai mult, a început să fie nelipsit din casa ei, fie că era petrecerea de Crăciun sau o altă sărbătoare.

"Nu cred că ea a încetat cu adevărat să-l iubească, chiar dacă Brad i-a frânt inima când a părăsit-o pentru Angelina Jolie. A durat mult timp, dar ea l-a iertat pentru toate, iar asta a ajutat-o să meargă mai departe ", a dezvăluit unul dintre prietenii lui Aniston.

Acum, apropiaţii celor doi vorbesc de o nuntă ce ar urma să se întâmple în viitorul apropiat, dar despre care Brad şi Jennifer preferă să păstreze tăcerea.

Jurămintele ar urma să fie făcute pe o plajă din Cabo Mexic. „Nu vor să facă nimic public până nu va avea loc. Brad îşi doreşte cel mai mult acum să se liniştească şi să trăiască fericit alături de sufletul său pereche”, a spus una dintre surse.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg