Brad Pitt vorbeşte despre divorţ, suferinţă şi dependenţa de alcool, într-un interviu cutremurător

4 mai, 2017
brad pitt 3 jpg jpeg

Dacă ieri apăreau câteva fotografii de copertă cu Brad Pitt, din primul shooting foto de după despărţirea de Angelina Jolie, iată că avem şi interviul oferit pentru revista GQ Style, un interviu profund în care actorul vorbeşte despre suferinţă, dependenţe şi cum încearcă să treacă peste şocul vieţii sale - despărţirea de Angelina, uriaşul scandal mediatic care i-a pătat numele şi bătălia în instanţă pentru custodia celor şase copii ai cuplului.

Foto: RYAN MCGINLEY pentru GQ Style

Brad Pitt a oferit primul interviu şi prima şedinţă foto după despărţirea de Angelina Jolie şi a vorbit deschis despre copilăria traumatizantă, dependenţa de alcool, drumul spre recuperare, depresie şi divorţ. Actorul a mărturisit că lucrurile acestea l-au făcut să aibă grave probleme cu alcoolul, dar că în prezent urmează o terapie pentru a se recupera.

S-a retras în puţine lucruri care îi mai făceau plăcere după despărţirea deJolie - arta şi în special olăritul şi scupltura. Cu toate acestea, Pitt a recunoscut că viaţa sa a fost un adevărat dezastru în ultimele şase luni, a fost o perioadă ciudată pentru actorul de 53 de ani. Şi încă nu a trecut complet peste aceste momente grele, încă mai pare trist şi uşor abătut în conversaţii, fiind purtat într-o călătorie în care nu se aştepta niciodată să fie personajul principal. Totul a început în timpul unui zbor spre  Los Angeles la bordul unui avion privat, când între Pitt şi unul dintre cei şase copii ai săi, Maddox, de 15 ani, a existat o altercaţie. Acesta este momentul în care viaţa lui Brad s-a schimbat şi a început declinul. Un apel telefonic anonim a fost adresat autorităţilor, ceea ce a declanşat o investigaţie a FBI. Cinci zile mai târziu primea un nou şoc - soţia sa, Angelina Jolie, depunea actele de divorţ. De atunci lumea actorului s-a prăbuşit - a rămas fără soţie şi i-a fost interzis să-şi vadă copiii. O depresie complită provocată de faptul că a rămas singur şi că se gândea cum să repare greşala, culminată cu dependenţa de alcool. Cu toate acestea, pe plan profesional, lucrurile au mers tot într-o direcţie pozitivă.

Foto: RYAN MCGINLEY pentru GQ Style

Se pare că depărţirea de Jolie a lăsat urme adânci în sufletul actorului, care, deşi admiră munca fostei soţii, aproape că nici nu-i mai poate pronunţa numele. O singură dată de-a lugnul interviului a vorbit despre ea, în legătură cu filmul pe care aceasta l-a făcut în Cambodgia şi a numit-o "Angie". Despărţirea de mama copiiilor l-a adus pe un drum greşit, devenind un alcoolic, însă Pitt a recunoscut că are nevoie de terapie şi a făcut un pas mare în drumul spre reîntoarcerea la vechiul el: "Ştii, am început terapia. Îmi place. Am schimbat doi terapeuţi pentru a ajunge la cel potrivit. Pentru mine această perioadă a fost despre a-mi privi slăbiciunile şi eşecurile."

Se învinuieşte pentru decizia Angelinei de a intenta divorţul în 2016 : „Adesea spunem lucruri greşite, adesea suntem în locul şi la momentul nepotrivit... Încerc să fac lucrurile mai bine.”, a mărturisit Brad. Dacă unii oameni numesc această depresie o criză a vârstei mijlocii, pentru Pitt sigur a fost ceva mai mult:  "Nu, nu e asta. Eu văd o criză a vârstei mijlocii ca pe o teamă de a deveni bătrân şi de a muri„. A negat că asta ar fi o criză la 53 de ani, dar a admis că s-a retras în droguri şi alcool: „Am renunţat la tot, mai puţin la băutură, atunci când am decis să-mi întemeiez o familie. Dar anul trecut lucrurile au scăpat de sub control. Am început să beau prea mult. A devenit o problemă", a mărturisit Brad, povestind despre vremurile în care bea până nu mai putea: "Cred că puteam băga sub masă un rus cu vodka lui cu tot. Eram un profesionist. Eram bun.  Acum sunt foarte fericit că a trecut o jumătate de an, o perioadă amară, dar am revenit din nou la viaţă. Cred că face parte din provocarea umană: fie negi toată viaţa, fie admiţi şi evoluezi." Şi asta a făcut şi Brad Pitt.

Foto: RYAN MCGINLEY pentru GQ Style

Actorul a făcut dezvăluiri şi legate de lucrurile care l-au ajutat să renunţe la alcool, înlocuind băuturile bahice cu suc de afine. Brad este oarecum resemnat cu ceea ce i s-a întâmplat, deşi recunoaşte că schimbările bruşte sunt oribile şi i-au dereglat viaţa: "Fac parte din mine, nu pot nega asta. De fapt, trebuie să le accept, să mă confrunt cu problemele şi să am grijă să nu se mai repete. Pentru mine fiecare greşeala a fost un pas către epifanie, un fel de bucurie. Evitarea durerii este o adevărată greşeală. E fix acel lucru care ne modelează, care face din lume un loc mai bun. Asta ne face mai buni."

Rolul său de tată s-a schimbat de când s-a depărţit de mama copiilor săi, însă declară că cei şase copiii sunt cei mai importanţi pentru el: "Mă îngrijorez mai mult în legătură cu situaţia actuală a copiilor mei şi cu imaginea lor despre mine. Familia este pe primul loc.  Copiii sunt atât de delicaţi. Ei reţin totul. Au nevoie de ajutor şi de explicaţii. Trebuie să fie ascultaţi. Vreau să fac lucrurile şi mai bine în această privinţă, pentru ei.", a adăugat Brad Pitt.

Fotografiile care au ilustrat interviul sunt senzaţionale. Vezi aici mai multe imagini!

Foto: RYAN MCGINLEY pentru GQ StyleRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg