Brad şi Angelina: Sărbători în Namibia

27 decembrie, 2010

Celebra familie a călătorit până în Namibia, pentru a-şi petrece acolo Sărbătorile. Părinţii Brad şi Angie au fost zăriţi la shopping în Ajunul Crăciunului, în marea de oameni dintr-un mall din localitatea Windhoek. La shopping de cadouri, desigur, pentru cei şase copii ai lor: Maddox (8), Pax (7), Zahara (5), Shiloh (4) şi gemenii Knox şi Vivienne (2). Şi asta pentru că, aşa cum prevedea Angie,

Celebra familie a călătorit până în Namibia, pentru a-şi petrece acolo Sărbătorile. Părinţii Brad şi Angie au fost zăriţi la shopping în Ajunul Crăciunului, în marea de oameni dintr-un mall din localitatea Windhoek.

La shopping de cadouri, desigur, pentru cei şase copii ai lor: Maddox (8), Pax (7), Zahara (5), Shiloh (4) şi gemenii Knox şi Vivienne (2). Şi asta pentru că, aşa cum prevedea Angie, din cauza programului lor încărcat, înainte de plecare n-au apucat să ia decât o parte din daruri. Restul listei lui Moş Crăciun a fost bifat chiar la destinaţie. Foarte atentă cu micuţii ei, Angelina s-a ocupat până la ultimul detaliu de surprizele pregătite (inclusiv de ambalarea specială a cadourilor).

De ce Namibia? Acolo, în oraşul Swakopmund, Angelina a adus-o pe lume în urmă cu patru ani pe fiica ei şi-a lui Brad, Shiloh. În plus, cei doi actori au revenit în Namibia, respectând un frumos obicei al numeroasei lor familii: o dată la doi ani aleg să părăsească America în preajma Sărbătorilor şi să călătorească într-un colţ îndepărtat de lume. „Vom pleca într-o aventură, pentru că asta ne place să facem”, anunţa Angie cu ceva timp în urmă.

Decembrie n-a fost o lună tocmai fericită pentru Jolie. Cel mai recent film al său, The Tourist (în care joacă alături de Johnny Depp), a încasat în primul weekend după lansare doar 20 de milioane de dolari. Mult sub aşteptări. „Angelina e devastată. Acesta este, fără îndoială, cel mai mare şoc suferit în cariera ei”, a declarat o sursă pentru tabloidul american National Enquirer. Poate călătoria în Namibia o va face să treacă mai uşor peste această supărare.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson