Bradley Cooper, discurs emoţionant despre tatăl său

18 aprilie, 2016
Parker Institute Launch jpeg

Invitat la lansarea Institutului Parker pentru imunoterapia cancerului, Bradley Cooper a ţinut un discurc extrem de emoţionant despre lupta tatălui său împotriva cancerului.

image

Actorul în vârstă de 41 de ani şi-a deschis sufletul în faţa audienţei şi a povestit despre moartea tatălui său, survenit în 2011 din cauza cancerului la plămân.

"Vreau să vă vorbesc despre tatăl meu, Charles J. Cooper, care a murit de cancer la plămâni, în 2011. Am fost foarte norocos că am putut să mă sustrag din orice altă activitate, profesională sau personală, pentru a mă dedica în totalitate îngrijirii lui medicale", a început Cooper discursul.

În ciuda faimei şi averii sale, Bradley a recunoscut că resursele pe care le-a avut la dispoziţie nu i-au uşurat tratamentul, care a fost "pur şi simplu copleşitor, incredibil de stresant şi complex".

"Nu îmi pot imagina cât de dificilă este situaţia pentru acei pacienţi şi familii care sunt mai puţin norocoşi şi pur şi simplu nu îşi permit şi tratamentul, şi chiria", a adăugat actorul.

Cooper şi Sean plănuiesc să lanseze o nouă iniţiativă în următoarele luni pentru a ajuta familiile care se străduiesc să facă faţă preţurilor mari pe care le presupune tratamentul împotriva cancerului.

"Sper că într-o zi, fiecare persoană care se luptă cu această boală va primi tot sprijinul de care are nevoie pentru a-şi menţine nealterată calitatea vieţii, din ziua în care află diagnosticul până în ultima, indiferent de statutul social sau economic", a adăugat actorul american.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg