Bradley Cooper și Gigi Hadid nu se mai ascund. Cum au fost surprinși la Londra

29 ianuarie, 2024

Imaginile sunt cât se poate de concludente și în felul acesta, întrucât nu se mai feresc de a-și arăta tandrețea public, idila lor trece la următorul nivel.

Gigi Hadid, Profimedia jpg
Bradley Cooper, Profimedia jpg

Dacă până acum erau văzuți împreună, dar mai la distanță, Londra, orașul romantic și cosmopolit a scos ce e mai bun și din relația lor, căci Bradley Cooper și Gigi Hadid au fost fotografiați ținându-se de mână.

Fotografiile au fost distribuite pentru prima dată de Page Six și o arată pe Gigi Hadid îmbrăcată șic, cu o geacă de piele oversized, pantaloni largi, maro, o poșetă mică și părul prins într-o coadă de cal. În schimb, Bradley Cooper a fost mai evident, cu o căciulă interesantă, pe care și-a asortat-o cu pantalonii. Pentru partea de sus, a ales un palton scurt.

Ca să-și păstreze misterul, amândoi au purtat ochelari de soare, deși nu era un timp însorit.

Intimitatea dintre ei este clară: s-au ținut de mână strâns și s-au plimbat prin oraș. Este evident că se simt foarte bine unul cu altul.

La începutul săptămânii, Cooper și Hadid au fost fotografiați într-un aeroport din New York, călătorind împreună. Acum este clar că cei doi se îndreptau spre Londra și că relația lor continuă, în ciuda faptului că nu au mai fost văzuți împreună în ultima lună.

Cooper și Hadid au multe lucruri în comun

Zvonurile despre o idilă dintre Bradley Cooper și Gigi Hadid au apărut pentru prima dată în octombrie, anul trecut. Cei doi au fost văzuți luând cina la unul dintre cele mai bine cotate restaurante din New York. Au urmat apoi numeroase escapade, de câteva zile. Nu după mult timp a venit și confirmarea: „Bradley și Gigi sunt îndrăgostiți unul de celălalt”, a spus o sursă pentru Entertainment News.

„Celor doi le place să petreacă timp împreună și s-au prezentat unul altuia oamenilor importanți din viața lor. Îi leagă pasiunea pentru munca lor, iubirea pentru familie și, cel mai important, faptul că sunt părinți. Oamenii din jurul lor cred că sunt grozavi împreună.”, a mai dezvăluit unul dintre apropiații celor doi.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg