Bradley Cooper şochează: "Nu ştiu dacă aș mai fi fost în viață dacă nu aș fi fost tată"

29 februarie, 2024

Actorul a făcut o dezvăluire emoţionantă despre cât de bine i-a făcut că a devenit părinte.

Bradley Cooper, acum în vârstă de 49 de ani, are o fiică de 7 ani cu modelul Irina Shayk, pe micuţa Lea, a cărei apariţie l-a făcut să-şi reconsidere opţiunile de distracţie şi să își schimbe viața în bine, pentru a-i crea fetiţei sale un climat sănătos şi sigur.

Bradley Cooper spune că un bărbat total schimbat acum. FOTO: Profimedia
Bradley Cooper spune că un bărbat total schimbat acum. FOTO: Profimedia

Într-o efuziune emoţională, în timpul unei apariții la podcastul "Armchair Expert with Dax Shepard", starul din "Hangover" a mărturisit că viaţa de părinte l-a salvat, convingându-l să lase în urmă pentru totdeauna luptele sale anterioare cu dependența. "Sincer, nu sunt sigur că aș mai fi în viață dacă nu aș fi fost tată. Nu știu ce s-ar fi întâmplat. Nu sunt sigur. Aveam nevoie de cineva care să spună: "Vom arunca această ancoră mare". Eu am zis: "De ce? Mergem cu viteză! Tocmai am făcut un upgrade la barcă și știu de unde vine vântul". Toţi îmi spuneau: "Nu, nu, nu, nu, se apropie un tsunami și ai nevoie de o ancoră pe care s-o arunci. Pentru că asta va dicta tot ce vei face de acum încolo. ADN-ul tău îți va spune că există ceva mai important decât tine"'.

Bradley Cooper insistă că și-a schimbat viața pentru că a vrut să-i ofere lui Lea o viaţă mai stabilă decât a sa, după ce primii ani de viață i-au fost afectați de problemele cu alcoolul din familia sa. "Sunt un tată care caută să-i facă cât mai puțin rău fiicei lui. Să nu am un copil care să crească în acest fel... Vreau ca ea să aibă, pe cât de mult poate, o fundație solidă, groasă de 25 de metri, de ciment, pe care să poată merge pe acest pământ. Acesta este scopul. Pot să simt siguranța pe care o simte ea. Este atât de tangibilă, este palpabilă şi asta îmi dă satisfacţia că fac ceea ce trebuie."

Actorul s-a destăinuit și despre sentimentele sale pentru Lea, recunoscând că nu a simțit dragostea puternică de tată decât la câteva luni după nașterea ei. "În primele două luni m-am gândit: "Nici măcar nu știu dacă iubesc cu adevărat copilul. Este o chestie de droguri. E mișto. Mă uit la chestia asta cum se transformă"... Dar, dintr-o dată, n-a mai fost nicio îndoială".

Vara trecută, Bradley Cooper a vorbit despre modul în care își crește fiica, el explicând: "Cred că înveți din greșelile predecesorului tău. Iar eu, care am făcut tone de greşeli, sper ca Lea să înveţe din ele. Dar acum sunt riguros cu mine însumi, tocmai pentru a nu o încărca cu problemele mele".

FOTO: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg