Bravo, ai stil! Ilinca Vandici, o nașă elegantă într-o rochie-bijuterie

3 octombrie, 2022

Vedeta Kanal D a bifat încă o apariție fashion memorabilă cu ocazia unui nou botez la care a fost nașă, weekendul trecut.

Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg

Ilinca Vandici pare abonata nunților și botezurilor și are și nenumărați fini pe „semnătură“. Respectând această frumoasă „tradiție“ de familie, ea și soțul său, Andrei Neacșu, au fost nași de botez și în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Cel mai mic fin a primit numele Marc Gabriel și pentru el a fost pregătită o mare petrecere cu ștaif, cu tematică cu ursuleți, potrivită pentru un băiețel mic și somnoros ca el. De altfel, nașa Ilinca Vandici s-a preocupat ca atât trusoul, cât și lumânările și tortul să fie în același ton, cu ursuleți.

Cât privește propria-i ținută, prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!“ de la Kanal D chiar s-a întrecut pe sine, alegând un outfit spectaculos, în care părea o zână bună. Aceasta este imaginea pe care i-a creat-o acea rochie-bijuterie albă, cu mâneci lungi și fustă cloș, prinsă în talie cu o floare supradimensionată realizată din mii de cristale aplicate manual, o creație  a atelierului de modă Loulou the Brand. Look-ul a fost completat de o pereche de pantofi de tip Cinderella, cu cristale și toc transparent (înlocuiți, la petrecere, cu niște sandale argintii), cerceii cu perle de la Tria Alfa și o coafură modernă, cu coadă de cal, realizată cu ajutorul extensiilor.

De altfel, și Ilinca însăși, încântată de această ținută care a transformat-o într-un personaj de basm, s-a fotografiat în multiple ipostaze, în grădina sau lângă piscina locației aleasă pentru eveniment.

Și soțul său, Andrei Neacșu, a fost foarte elegant, în costumul său negru cu cămașă albă și cravată tip lavalieră.

La masa invitaților speciali l-am putut vedea și pe Bursucu (pe numele său adevărat Adrian Cristea), colegul Ilincăi Vandici de la Kanal D și bun prieten și în afara televiziunii.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg