Bravo, ai stil! Ilinca Vandici, o nașă elegantă într-o rochie-bijuterie

3 octombrie, 2022

Vedeta Kanal D a bifat încă o apariție fashion memorabilă cu ocazia unui nou botez la care a fost nașă, weekendul trecut.

Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg

Ilinca Vandici pare abonata nunților și botezurilor și are și nenumărați fini pe „semnătură“. Respectând această frumoasă „tradiție“ de familie, ea și soțul său, Andrei Neacșu, au fost nași de botez și în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Cel mai mic fin a primit numele Marc Gabriel și pentru el a fost pregătită o mare petrecere cu ștaif, cu tematică cu ursuleți, potrivită pentru un băiețel mic și somnoros ca el. De altfel, nașa Ilinca Vandici s-a preocupat ca atât trusoul, cât și lumânările și tortul să fie în același ton, cu ursuleți.

Cât privește propria-i ținută, prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!“ de la Kanal D chiar s-a întrecut pe sine, alegând un outfit spectaculos, în care părea o zână bună. Aceasta este imaginea pe care i-a creat-o acea rochie-bijuterie albă, cu mâneci lungi și fustă cloș, prinsă în talie cu o floare supradimensionată realizată din mii de cristale aplicate manual, o creație  a atelierului de modă Loulou the Brand. Look-ul a fost completat de o pereche de pantofi de tip Cinderella, cu cristale și toc transparent (înlocuiți, la petrecere, cu niște sandale argintii), cerceii cu perle de la Tria Alfa și o coafură modernă, cu coadă de cal, realizată cu ajutorul extensiilor.

De altfel, și Ilinca însăși, încântată de această ținută care a transformat-o într-un personaj de basm, s-a fotografiat în multiple ipostaze, în grădina sau lângă piscina locației aleasă pentru eveniment.

Și soțul său, Andrei Neacșu, a fost foarte elegant, în costumul său negru cu cămașă albă și cravată tip lavalieră.

La masa invitaților speciali l-am putut vedea și pe Bursucu (pe numele său adevărat Adrian Cristea), colegul Ilincăi Vandici de la Kanal D și bun prieten și în afara televiziunii.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg