Brendan Fraser și-a pus sănătatea în pericol pentru rolul din producția „George, trăsnitul junglei": „Creierul meu nu mai funcționa!”

7 decembrie, 2022
brendan si partenera lui

Brendan Fraser a recunoscut că și-a pus sănătatea în pericol și s-a supus unei diete drastice pentru a obține fizicul sculptat pe care l-a afișat în producția George Of The Jungle.

Acțiunea este centrată pe George, un bărbat crescut doar de gorile, care poartă doar o pânză în zona intimă și trăiește în jungla ugandeză. 

Pentru a obține acel trup zvelt , Fraser „s-a înfometat” atât de mult încât nu și-a amintit PIN-ul de la card  „Creierul meu nu mai funcționa!”, a spus el pentru Variety .

Brendan s-a epilat și a renunțat la carbohidrați, știind că urma să poarte doar o pânză.

„Mă duceam acasă după muncă și m-am oprit să îmi iau ceva de mâncare. Aveam nevoie de niște bani și am mers la bancomat, dar nu-mi aminteam codul PIN. Nu am mâncat în noaptea aceea”, i-a povestit el colegului Adam Sandler.

„Nu trebuia să ne faci asta. Ai făcut bine personajul. Dar ai greșit, omule. Ne-ai făcut să ne simțim prost cu noi înșine”, i-a spus Sandler în glumă.

„George Of The Jungle” este un film bazat pe un desen animat din anii 1980, cu același nume.

În ciuda faptului că a obținut recenzii mixte, filmul a fost un succes de box office, încasând peste 170 de milioane de dolari la nivel global, față de un buget de 55 de milioane de dolari.

De curând, Fraser a anunțat că nu va participa la Globurile de Aur de anul viitor, în ciuda faptului că va fi omagiat pentru filmul său de revenire, The Whale. În această producție el joacă rolul unui bărbat de 600 de kilograme, în scaun cu rotile.

El a susținut în urmă cu patru ani că a făcut depresie și cariera i s-a ofilit după ce a fost agresat în 2003 de Philip Berk, fostul președinte al Asociației Presei Străine de la Hollywood (HFPA), care este organizația din spatele Globurilor de Aur. Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}