Brigada sexy de la Antenă! Prezentatoare TV, zeițe pe catwalk la Soirées de la Mode

14 iunie, 2024

Noul show fashion semnat de Alin Gălățescu a prilejuit apariția pe podiumul de modă a trei grații feminine din fosta și actuala echipă de prezentatoare ale trustului Intact.

Geanina Ilieș, Iuliana Pepene și Crina Abrudan. FOTO: Remus Nicolaescu
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene și Crina Abrudan. FOTO: Remus Nicolaescu

A fost o nouă seară plină de culoare și glamour, marca Alin Gălățescu, care a readus atmosfera show-urilor regretatului Roberto Cavalli într-o ediție eveniment a seriei de prezentări Soirées de la Mode.

Pusă în scenă de această dată în sala Atelier a complexului hotelier Caro, cea de-a 35-a ediție celui mai longeviv eveniment de fashion creativ din România a adus pe catwalk creațiile a 14 designeri, inspirate de universul marelui Roberto Cavalli: Aleha Toncea, Alexandra Calafeteanu, Alessia Stoica, Cera Mihăilescu, Florin Burescu/ Idyllic by Corina-Elena Gheliuc, Loredana Ciangău, LOSKI by Roxana Mișaca, Luminița Balazs, PUER Designs, Raluca Roman, Raluca Soare, Roxana Blagu și Zestal. Pe lângă aceste nume, o premieră a serii a fost participarea surorii Danei Săvuică cu propria colecție de accesorii, Seredipity by Gabriela Săvuică, care au înnobilat ținutele semnate de Aleha Toncea.

Piesele din colecțiile-capsulă au fost prezentate pe podiumul de modă nu doar de manechine profesioniste, ci și de persoane publice, invitații Soirées de la Mode bucurându-se să le vadă în postura de modele pe Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, Viorica Neagu, Monica Odagiu, Patrizia Paglieri, Lina, Ioana PicoșAlexandra Chirițescu, Andreea Chirițescu și Maria Bărbulescu.

Primele trei dintre ele fac parte din „echipa de șoc” de la Antene, fiind printre cele mai sexy prezentatoare de la noi. Dacă pe Geanina Ilieș, care prezintă Știrile la Antena Stars, am mai văzut-o cochetând cu modellingul, de data aceasta defilând într-o rochie animal print (atât de în spiritul creației Cavalli) semnată Helene Pisc by Roxana Blagu, pe Iuliana Pepene, prezentatoarea Știrilor de la Antena 1, am descoperit-o acum ca model, îmbrăcată într-o rochie albă, pe corset, de la Zestal, și cu o coafură wet look, ca o regină albă.

Cât despre Crina Abrudan, fosta prezentatoare a Știrilor sportive de la Antena 1, ea este o veterană a podiumului de modă, afișând și de această dată un corp exemplar într-o ținută super sexy animal print creată de Cera Mihăilescu.

FOTO: Remus Nicolaescu



Recente pe Ok! Magazine

Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg