Brigada sexy de la Antenă! Prezentatoare TV, zeițe pe catwalk la Soirées de la Mode

14 iunie, 2024

Noul show fashion semnat de Alin Gălățescu a prilejuit apariția pe podiumul de modă a trei grații feminine din fosta și actuala echipă de prezentatoare ale trustului Intact.

Geanina Ilieș, Iuliana Pepene și Crina Abrudan. FOTO: Remus Nicolaescu
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene și Crina Abrudan. FOTO: Remus Nicolaescu

A fost o nouă seară plină de culoare și glamour, marca Alin Gălățescu, care a readus atmosfera show-urilor regretatului Roberto Cavalli într-o ediție eveniment a seriei de prezentări Soirées de la Mode.

Pusă în scenă de această dată în sala Atelier a complexului hotelier Caro, cea de-a 35-a ediție celui mai longeviv eveniment de fashion creativ din România a adus pe catwalk creațiile a 14 designeri, inspirate de universul marelui Roberto Cavalli: Aleha Toncea, Alexandra Calafeteanu, Alessia Stoica, Cera Mihăilescu, Florin Burescu/ Idyllic by Corina-Elena Gheliuc, Loredana Ciangău, LOSKI by Roxana Mișaca, Luminița Balazs, PUER Designs, Raluca Roman, Raluca Soare, Roxana Blagu și Zestal. Pe lângă aceste nume, o premieră a serii a fost participarea surorii Danei Săvuică cu propria colecție de accesorii, Seredipity by Gabriela Săvuică, care au înnobilat ținutele semnate de Aleha Toncea.

Piesele din colecțiile-capsulă au fost prezentate pe podiumul de modă nu doar de manechine profesioniste, ci și de persoane publice, invitații Soirées de la Mode bucurându-se să le vadă în postura de modele pe Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, Viorica Neagu, Monica Odagiu, Patrizia Paglieri, Lina, Ioana PicoșAlexandra Chirițescu, Andreea Chirițescu și Maria Bărbulescu.

Primele trei dintre ele fac parte din „echipa de șoc” de la Antene, fiind printre cele mai sexy prezentatoare de la noi. Dacă pe Geanina Ilieș, care prezintă Știrile la Antena Stars, am mai văzut-o cochetând cu modellingul, de data aceasta defilând într-o rochie animal print (atât de în spiritul creației Cavalli) semnată Helene Pisc by Roxana Blagu, pe Iuliana Pepene, prezentatoarea Știrilor de la Antena 1, am descoperit-o acum ca model, îmbrăcată într-o rochie albă, pe corset, de la Zestal, și cu o coafură wet look, ca o regină albă.

Cât despre Crina Abrudan, fosta prezentatoare a Știrilor sportive de la Antena 1, ea este o veterană a podiumului de modă, afișând și de această dată un corp exemplar într-o ținută super sexy animal print creată de Cera Mihăilescu.

FOTO: Remus NicolaescuRecente pe Ok! Magazine

Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg