Brigitte Bardot a respins avansurile unui actor celebru: "A venit gol la mine în pat"

26 noiembrie, 2020
1 bardot1 jpg jpeg

Sean Connery nu a reuşit niciodată să o seducă pe Brigitte Bardot, care devenise sex-simbol încă din anii 1950, dar care avea totuşi o reputaţie controversată.

Brigitte Bardot l-a întâlnit pe Sean Connery pentru prima dată pe platoul filmului Shalako în Spania, în 1968. În timpul carierei sale, pe care a părăsit-o în 1973, Brigitte Bardot a fost sedusă de bărbaţi celebri precum Sacha Distel, Gibert Bécaud, Roger Vadim, Gunther Sachs şi Bernard d’Ormale. Dar există unul care nu a reuşit niciodată să cucerească: Sean Connery

La sfârşitul anilor 60, nimeni nu îi putea rezista lui Sean Connery, al cărui sex-appeal era bine stabilit. Fusese James Bond şi succesul era de partea lui. Pe platoul producţiei Shalako, actorul a căzut rapid sub vraja lui Brigitte Bardot. A încercat totul pentru a o seduce, dar nimic nu a funcţionat. Într-o seară, chiar s-a strecurat gol în patul ei, dar a fost dat afară repede. A venit gol în patul meu, dar la şosete nu renunţase. Nu a durat mult şi a fost nevoit să plece, pentru că nu eram o fată James Bond!” Nu am cedat niciodată farmecului său ”, a spus Brigitte Bardot pentru Vanity Fair.

3 bardot3 jpg jpeg

Frumuseţea lui Sean Connery nu a fost apreciată şi de „BB”. Actriţa avea sentimente pentru altceineva. Căsătorită cu Gunther Sachs, Bardot era, de asemenea, îndrăgostită nebuneşte de Serge Gainsbourg în acel moment.

4 bardot5 jpg jpeg

Connery s-a căsătorit apoi cu actriţa australiană Diane Cilento. Mariajul a durat din 1962 până în 1973. Doi ani mai târziu, tot în braţele unei franceze a găsit din nou dragostea: Micheline Roquebrune. Şi au bifat 45 de ani împreună.

Cuplul s-a întâlnit la un turneu de golf din Maroc şi au rămas împreună de atunci. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu a fost un basm. Micheline locuia în Africa de Nord împreună cu copiii ei, iar Sean juca la Hollywood. Erau însă atât de obsedaţi unul de celălalt încât au găsit o cale de a fi împreună.

Cei doi nici măcar nu vorbea aceeaşi limbă, dar Micheline spune că nu au avut nicio problemă de comunicare, deoarece limbajul corpului i-a ajutat. „Micheline este o femeie uimitoare. Ea este iubirea vieţii mele”, spunea actorul.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}