Brigitte Bardot refuză să se vaccineze într-o Franţă care impune paşaportul de vaccinare. "Moartea trebuie să vină într-o zi"

8 ianuarie, 2022
1 brigitte bardot covid vaccinare 5 jpg jpeg

Într-o ţară şi aşa divizată din cauza problemei vaccinării, actriţa franceză provoacă o nouă polemică.

La cei 87 de ani ai săi, legendara stea a cinematografiei franceze nici nu ia în calcul să se vaccineze, chiar dacă guvernământul de la Paris a instituit obligativitatea paşaportului de vaccinare, testul Covid negativ nemaifiind suficient. Asta înseamnă că, fără o dovadă a vaccinării, Brigitte Bardot nu va mai avea acces la activităţi de agrement, baruri, restaurante, pieţe, seminarii, târguri sau transport public interregional.

Actriţa a menţionat şi motivul pentru care nu se va vaccina împotriva Covid-19, anume că este „alergică la toate produsele chimice”. Într-un interviu acordat revistei "Gala", Brigitte Bardot a folosit drept argument faptul că, atunci când a călătorit în Africa, a refuzat să se vaccineze împotriva febrei galbene, un vaccin obligatoriu pentru a putea intra în unele ţări de pe acest continent. „Medicul meu mi-a întocmit atunci un certificat fals. Am fost în Africa şi m-am întors în plină formă”, a explicat actriţa.

4 brigitte bardot covid vaccinare 1 jpg jpeg

Protagonista celebrei pelicule franceze „Et Dieu…créa la femme”, de Roger Vadim, a asigurat că este pe deplin sănătoasă. „Am desigur 87 de ani, dar nu îmi arăt vârsta. Nu am părul cărunt şi sunt slabă. În fiecare zi, mă coafez şi mă machiez, îmi place să fiu tot timpul impecabilă. În viaţă, nu m-am lăsat niciodată în voia lucrurilor, nici când am fost bolnavă. E adevărat că nu mai pot dansa. Am o dublă operaţie de şold şi mă ajut de cârje, dar dacă ascult ritmuri de rumba, cha-cha-chá, vreun cântec al celor de la Gipsy Kings sau ceva flamenco, îmi vine să mă ridic şi să dansez”, a spus ea.

Întrebată dacă nu îi este teamă de moarte, Brigitte Bardot a dat un răspuns uluitor de franc: "Moartea trebuie să vină într-o zi. Este ca îmbătrânirea, nu avem scăpare".

8 brigitte bardot covid vaccinare 4 jpg jpeg

Chiar şi la această vârstă înaintată, Brigitte Bardot se dedică protejării drepturilor animalelor prin fundaţia care îi poartă numele, cu luări de poziţii publice împotriva vânătorii şi a coridelor de tauri.

În ciuda opoziţiei sale faţă de vaccin, în februarie 2021, într-un interviu acordat revistei italiene "Oggi", ea afirmat că noul coronavirus este un „lucru bun”, deoarece poate duce la „o autoreglare suprapopulaţiei, pe care nu suntem capabili să o controlăm”. 

Nu de aceeaşi părere este şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, care, într-un ultim efort de a-i face pe connaţionalii săi să se vaccineze, a ajuns să spună că: "Pe cei nevaccinaţi chiar vreau să-i enervez. Şi astfel, vom continua să o facem, până la sfârşit. Aceasta este strategia", a declarat Macron pentru ziarul "Le Parisien" într-un interviu publicat marţi seara.

FOTO: Instagram, capturi "Gala"Recente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi