Brigitte Macron, apariţie banală la un eveniment oficial

11 iulie, 2017
President Emmanuel Macron To Meet IOC Chief In Lausanne jpeg

Prima Doamnă a Franţei s-a întâlnit, ieri, cu soţia Preşedintelui  Comitetului Olimpic Internaţional, Claudia Bach, iar confruntarea blondelor a fost una plictisitoare din punct de vedere vestimentar. Spre mirarea tuturor, Brigitte nu a fost cea mai sexy de la eveniment, ci a ales să se îmbrace din cap până în picioare, spre deosebire de soţia lui Thomas Bach, care a optat pentru o rochie albă.

Două apariţii şterse, la un eveniment oficial.

Are 40 de ani, dar nu este o concurentă de temut pentru Brigitte Macron, cu mult mai în vârstă decât ea. Claudia Bach nu este cea mai sexy soţie de oficial, dar, cu siguranţă, a purtat haine mai îndrăzneţe ca Birigitte la evenimentul de ieri din Louisiana, Suedia.  Soţii lor s-au întâlnit pentru o sesiune extraordinară de prezentări în legtură cu Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo, iar cele două doamne au concurat la nivel stilistic. Este diferenţă de 24 de ani între cele două, căci una are 40 de ani, iar cealaltă 64, însă acest lucru nu a fost vizibil. Nu au fost sexy, ci au purtat haine banale, decente, care au respectat protocolul, dar nu au impresionat. Dacă Melania Trump este un fashion icon printre soţiile de preşedinţi, dar şi printre cele ale unor oameni politici de top, Brigitte nu a surprins de data aceasta, nici mai tânăra sa parteneră de discuţii de la acest eveniment.

image

Macron a purtat o pereche de pantaloni slim şi un sacou negru, la care a asortat pantofii cu toc cui, cu imprimeu de şarpe, şi o bluză albă din mătase, piese pe care le-a purtat şi la prezentarea Dior de săptămâna trecută. Şi pentru a completa ţinuta, şi-a luat o geantă cu baretă pe umăr, total nepotrivită pentru această ocazie. În schimb, Claudia Bach a purtat o rochie albă, office, asortată cu o pereche de pantofi şi o geantă ivory. Cele două doamne au fost total lipsite de inspiraţie, chiar dacă Claudia a arătat mai multă piele în rochia cu mânecă scurtă, cu lungimea până la genunchi.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg