Brigitte Macron, bunicuţa din campanie

14 mai, 2017
Presidential Candidate Emmanuel Macron Votes In Le Touquet jpeg

Alegerile prezidenţiale din Franţa au adus în prim-plan cea mai neobişnuită pereche pentru Palatul Élysée: cel mai tânăr candidat cu cea mai în vârstă soţie!

image

La cei 39 de ani ai săi, ca­rismaticul Emmanuel Macron, a defilat fericit în faţa electoratului său având-o la braţ pe femeia vieţii lui, Brigitte. Un cuplu care ar putea tre­ce model de compatibilitate, dacă societatea n-ar ridica din sprâncene la diferenţa de vârstă dintre ei: 25 de ani. Un „amănunt“ exploatat până la saturaţie de publicaţiile tabloide din Hexagon, care privesc cu un ochi admirativ şi cu un altul sceptic la cea mai atipică pere­che aflată pe scena politică.

Dar cum altfel să te uiţi la elevul transformat într-un adevărat bărbat, cu idealuri măreţe, şi la fosta lui profe­soară de liceu? Căci, da, Em­manuel şi-a cunoscut marea iubire la cursurile de drama­turgie din Amiens, unde Bri­gitte Trogneux era... dramatic de măritată şi cu trei copii. „La 17 ani, mi-a spus că, ori­ce se va întâmpla, el se va însura cu mine“, povestea anul trecut Brigitte în Paris Match. După un alt an, el juca într-o piesă de teatru de-a ei. Şi tot pentru ea, se muta la Paris, continuând s-o caute cu insistenţă. De bună seamă, conversaţiile lungi la telefon şi-au făcut efectul. „În­cet, încet, a reuşit să dezgheţe toa­tă rezistenţa mea, cu multă răbda­re“, mărturiseşte Brigitte, care şi-a lăsat în 2004 soţul, pe André-Louis Auzière, pentru elevul ei. Cei doi s-au căsătorit în 2007, la Touquet – locul în care, cu 33 de ani înainte, profe­soara îi spunea „Da“ lui Auzière!

image

Ce-i drept că nici Brigitte nu aducea a clasica madame le profes­seur! Cu silueta ei de viespe şi cu pi­cioarele lungi, ca de manechin, nici n-avea cum să nu-i ia minţile tână­rului Emmanuel! În rochiile ei mini şi cu blugii ei strâmţi, Bibi (aşa cum o alintă presa franceză) arăta foarte cool. Un look pe care continuă să-l afişeze şi astăzi, la cei 64 de ani ai săi, atunci când nu trebuie să-şi ia mina de soţie de politician, în ţinute Louis Vuitton.

Desigur, criticii au acuzat-o că-şi retuşează fotografiile în Photoshop. Dar această sexagenară cu aer ca­lifornian nu se fereşte să-şi expună nici ridurile, nici experienţa. Unde mai pui că e asul din mânecă din campania lui Macron! „Emmanuel n-ar fi putut porni în această aven­tură politică fără ea. Prezenţa ei este esenţială pentru el“, ne asigură con­silierul lui, Marc Ferraci.

image

Şi, într-adevăr, alături de cei trei copii ai ei, Sébastien, Laurence şi Ti­phaine, şi de cei şapte nepoţi, Bibi are forţa să mişte lucrurile... En Marche! „Dacă voi fi ales – pardon, dacă vom fi aleşi – va fi alături de mine, va avea un rol şi un loc“, spune Emmanuel despre femeia care i-a dovedit ace­laşi ataşament.

foto: guliver / getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg