Brigitte Macron, mărturii despre relaţia cu un bărbat cu 25 de ani mai tânăr

18 august, 2017
2017 Bastille Day Military Ceremony On The Champs Elysees In Paris jpeg

Este cea mai controversată Primă Doamnă a Franţei, din cauza poveştii de dragoste cu soţul său, cu 25 de ani mai tânăr. Brigitte Macron (64 de ani), fosta profesoară de franceză şi de actorie a actualului preşedinte al Franţei, este conştientă de diferenţa mare de vârstă dintre ea şi Emmanuel, însă este sigură de dragostea pe care acesta i-o poartă. Şi este un sentiment reciproc, din gesturile tandre pe care le-am văzut de-a lungul celor câteva luni de când cei doi sunt cei mai importanţi oameni de la cârma Franţei.

Priveşte cu realism diferenţa de vârstă dintre ea şi Emmanuel.

Soţia lui Emmanuel Macron a vorbit pentru prima dată despre viaţa sa personală, deşi în trecut a mai făcut câteva declaraţii sugestive legate de relaţia cu Macron. Este de o sinceritate debordantă şi vorbeşte cu un realism ieşit din comun, fiind una dintre cele mai nonconformiste soţii de preşedinţi din istoria recentă a Franţei. În acelaşi timp, se poziţionează cu succes în fruntea topului celor mai stilate şi sexy Prime Doamne, deşi nu este nici pe departe cea mai tânără. Are un look fresh şi se îmbracă după ultimele tendinţe şi cu toate acestea este conştientă de vârsta sa.  În momentul în care a fost întrebată despre momentul în care a hotărât s-l susţină pe soţul său să participe la alegerile prezidenţiale, în septembrie anul trecut, a vorbit într-un stil realist: „Trebuia să o facă în 2017, pentru că până în 2022, problema lui va fi faţa mea”.

25 de ani îi despart pe cei doi, însă se comportă ca şi când diferenţa de vârstă n-ar exista.

Şi la doar câteva luni de la această declaraţie, Brigitte vorbeşte despre căsătoria sa cu un bărbat cu 25 de ani mai tânăr: "Singura problemă este că el e mai tânăr decât mine". Într-un interviu foarte cinstit, femeia în vârstă de 64 de ani, a recunoscut că îşi dă seama de această diferenţă în fiecare dimineaţă, când se trezeşte şi se uită la soţul său în vârstă de 39 de ani. "Desigur, luăm micul dejun, eu cu ridurile mele, el cu o faţă proaspătă, dar aşa se întâmplă", a spus doamna Macron. A vorbit, de asemenea, şi despre presiunea publică care i-a obligat pe amândoi să renunţe la a-i mai oferi ei, lui Brigitte, titlul oficial de Primă Doamnă a Franţei, susţinând că nu a fost foarte deranjată de această hotărâre: "Nu mă simt ca o Primă Doamnă. Aceasta este traducerea unei expresii americane, şi nu-mi place."

Ea cu riduri adânci, el cu o figură fresh în fiecare zi.

Această problemă s-a pus în momentul în care Emmanuel şi-a dorit ca Brigitte să primească o recunoaştere mai formală a statutului său, în timp ce îşi desfăşoară munca în calitate de soţie de preşedinte. Ideea a fost respinsă de peste 300 de mii de persoane care au semnat o petiţie online "împotriva statutului de Prima Doamnă pentru Brigitte Macron". În ciuda acestui mic scandal legat de titlul său, Brigitte a afirmat că nu regretă că s-a mutat la Palatul Elysee. Nu va posta o decriere a job-ului său în mediul online, subliniind munca de caritate şi alte angajamente pe care le va onora în mod gratuit, pentru că, da, statutul oficial de Primă Doamnă venea şi cu un buget măricel pentru Brigitte Macron: "Ca toate cele care au fost înaintea mea, îmi voi asuma rolul public, dar poporul francez va lua la cunoştinţă despre resursele materiale de care dispun. Vom publica întâlnirile şi angajamentele mele pe site-ul prezidenţial, astfel încât poporul francez să ştie exact ce fac".

Citeşte şi:

Prima Doamnă a Franţei şochează: „Până în 2022, singura lui problemă va fi faţa mea”

Brigitte Macron, fără statut de Primă Doamnă

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg