Brigitte Macron, o primă doamnă atât de șic la Paris. Soția președintelui francez s-a îmbrăcat în alb

26 iulie, 2024

Aseară, mare forfotă a fost la Paris, în seara cinei oficiale și a deschiderii Jocurilor Olimpice 2024 din Capitala franceză.

Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg

Pe lângă oaspeții de onoare, gazdele serii au fost, desigur, președintele francez Emmanuel Macron, alături de soția sa, Brigitte Macron. Prima doamnă a Franței a fost elegantă și șic într-o ținută complet albă.

Emmanuel și Brigitte Macron, GettyImages (3) jpg

Președintele Comitetului Olimpic Internațional Thomas Bach și soția sa Claudia Bach au întâmpinat distinșii oaspeți la sosirea lor la Luvru, unde a avut loc cina de gală, care a deschis oficial Jocurile Olimpice.

Oaspeții de vază au fost invitați să ia masa lângă celebrul muzeu parizian, la restaurantul cu stele Michelin al lui Alain Ducasse, care a pregătit o cină de lux pentru aproximativ 100 de invitați, care mai de care mai înalt în rang.

Printre invitații de seamă, s-au aflat Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco, Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei, Regele Filip și Regina Mathilde a Belgiei, Regele Frederik al X-lea și Regina Mary a Danemarcei, Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos, fără soția Maxima și, desigur, cuplul prezidențial francez, format din Emmanuel și Brigitte Macron.

Prima doamnă a Franței pare că a făcut o pasiune pentru alb, în vara aceasta. Ce-i drept, are o siluetă atât de fină, încât îi stă spectaculos.

Este de notorietate pasiunea lui Brigitte Macron pentru fustele scurte. Nu s-a dezis nici de data aceasta.

Președintele francez Emmanuel Macron și soția sa Brigitte Macron au fost invitații de onoare ai cinei. Brigitte a purtat o fustă albă și un sacou clasic, la două rânduri de nasturi, care erau argintii. Taiorul are o croială tip Chanel, care o avantajează foarte bine pe Brigitte.

De asemenea, Prima doamnă a Franței a optat pentru o poșetă mică, albă, pantofi albi cu toc, chiar și dresuri de mătase albe. Părul blond a fost prins într-un coc șic, iar bretonul îi cadra chipul într-un mod foarte elegant. Este o prezență atât de agreabilă, iar Emmanuel Macron părea atât de mândru de soția sa. Alături de ea, a sfidat de la începerea mandatului prezidențial prejudecățile legate de vârstă. Diferența dintre ei pare că realmente nu contează.

Foto: GettyImages & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg
Violeta Banica, fiica Andreea Marin sept 2024   Instagram jpg