Brigitte Macron s-a luat la întrecere cu Angelica Rivera. Cine a câştigat duelul stilistic?

7 iulie, 2017
French And Mexican First Ladies Pose Ahead Of Dinner   Paris jpeg

Sunt două Prime Doamne controversate, una fostă telenovelistă, cealaltă fostă profesoară de franceză şi actorie, amândouă blonde şi cu un stil vestimentare inedit. Angelina Rivera, Prima Doamnă a Mexicului şi omoloaga sa franceză, Brigitte Macron, s-au întâlnit pentru prima dată la Paris.

Sunt blonde, cam de aceeaşi statură şi au alessă poarte ţinute all black.

Întâlnirea celor două blonde puternice a avut loc ieri, la Palatul  Élysée, cu ocazia vizitei preşedintelui Mexicului, Enrique Peña Nieto,  la Paris, iar această reuniune a marcat şi un duel stilistic între Brigitte şi Angelica.

image

Îmbrăcate sobru, în negru, "s-au confruntat" pentru a câştigat titlul de cea mai impresionantă apariţie. Prima Doamnă a Franţei, 64 de ani, a renunţat la fustele şi rochiile scurte în favoarea unui costum all black format din pantaloni slim, un sacou cu nasturi de inspiraţie militară şi o bluză din mătase.  Şi-a completat ţinuta cu o pereche de pantofi din lac şi un colier la gât, în timp ce părul a fost coafat lejer. Spre deosebire de ea, Angelica River, 47 de ani, care şi-a schimbat radical stilul de când a devenit soţie de preşedinte, renuntând la hainele decoltate şi adoptând un stil vestimentar formal, dar elegant, a purtat fustă.

Doamna Macron a renunţat la fustele scurte în favoarea unui costum cu pantaloni.

Are o imagine strălucitoare de Primă Doamnă, deşi nu se ridică la înălţimea Melaniei Trump prin stilul vestimentar, dar este o femeie cu mult şarm, care atrage atenţia cu fiecare apariţie. Ieri ar fi putut câştiga aşa-zisul duel stilistic cu Brigitte Macron, ea optând pentru o fustă de piele în cloş, extrem de sexy, ţinută pe care a cuminţit-o cu o cămaşă neagră din voal. În ceea ce priveşte pantofii, cei cu baretă pe gleznă nu par cea mai fericită alegere, la fel şi geanta de tip plic cu inserţii argintii, fapt pentru care a fost depunctată.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg