Brigitte Năstase a dat tot din casă VIDEO

1 iunie, 2016
ilie nastase brigitte sfat jpeg

Ieri, soţia lui Ilie Năstase a făcut dezvăluiri incendiare în cadrul a două emisiuni televizate.

Brigitte şi Ilie Năstase

Invitată în platoul Kanal D, în emisiunea lui Teo Trandafir, Brigitte Năstase a acceptat să răspundă la cele mai indiscrete întrebări. Despre operaţiile estetice, soţia lui Ilie Năstase a spus că „Nu le-am numărat, dar atâtea câte a fost necesar că să arăt aşa cum mi-am dorit că să-l pot satisface pe soţul meu cât să fiu singură sa femeie. Ilie are câteva îmbunătăţiri, câteva injecţii de botox şi nişte mici injecţii cu acid hialuronic“.

Despre cât de aproape a fost de divorţ, Brigitte a spus că „Mi-am dorit foarte mult să fiu soţia lui, plus că religia mea interzice divorţul. Eu după divorţul de al doilea soţ am trecut la penticostali şi consider că doar Domnul Iisus este cel care nu greşeşte, iar Ilie e un om supus greşelii. Nu cred că şi-a dorit niciodată să divorţeze. Cred că de fiecare dată soţiile şi-au dorit divorţul. El e un tip foarte stabil care nu şi-a dorit niciodată să divorţeze de niciuna dintre soţiile lui“.

image

Întrebată dacă şi-a dorit un copil cu Ilie Năstase, cea de-a patra soţie a fostei glorii a tenisului românesc a recunoscut că: „A fost o vreme când mi-am dorit, dar copiii se cresc greu. Mai bine să păzeşti o turmă de iepuri decât să ai grijă de băiatul meu. Am hotărât să avem grijă de copiii pe care îi avem“.

Cine se ocupă cu finanţele în casa lor? „Ilie mi-a dat un card cu un cont comun încă de la începutul relaţiei. Eu sunt persoană care gestionează banii în casă, iar atunci când am nevoie de piese de rezistenţă mi le cumpăr singură, în afară de câteva genţi pe care doar Ilie mi le poate lua“.

Cât priveşte viaţa sexuală, Brigitte şi-ar acorda „pe o scară de la 1 la 10, 12“.

Nu-i plac femeile „care acceptă să fie călcate in picioare şi nici bărbaţii care lovesc femeile.

Brigitte Năstase a fost la fel de sinceră şi când a fost întrebată dacă Ilie a înşelat-o. „Este de notorietate faptul. Cu câteva zile înainte de nunta noastră primea mesaje de iubire de la o tipă. Am înţeles că am fost atunci înşelată, dar de atunci nu s-a mai întâmplat“.

image

În aceeaşi zi cu apariţia de la Teo Show, soţia lui Ilie Năstase a acordat un interviu şi pentru „Un show păcătos“, în care a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

„Ilie are o familie foarte mare şi are de întreţinut foarte mulţi copii. Am stabilit de la început că eu mă voi ocupa de situaţia financiară a copiilor mei, să le ofer ceea ce este necesar. Nu refuz de la Ilie o poşetă, un inel, un cadou. Ilie plăteşte cheltuielile casei, eu plătesc doar filipineza. Dar tot ce înseamnă after school sau hăinuţe pentru copii plătesc eu. Maşinile sunt ale mele. Aş fi făţarnică dacă aş spune că nu mă ajută faptul că sunt soţia lui Ilie Năstase. Multe fete mi-au spus că sunt proastă pentru că eu vreau să muncesc şi mă chinui să am de toate. Am avut nevoie de nişte chestii pentru salon, el m-a văzut că mă zbăteam să fac rost de bani şi atunci mi le-a făcut cadou. El mi-a făcut cadou un gazon sintetic pentru un teren sintetic. Aveam nevoie de un excavator şi atunci mi-a cumpărat un excavator. El are nevoie de mine şi are un rol important în viaţa mea. Mi-au spus prietenele că el mă laudă şi că e mândru de mine. Mă face să mă simt că sunt o persoană de care nu se poate debarasa şi asta îmi dă siguranţă. Noi suntem un cuplu solid pentru că am avut nevoie unul de altul. Dacă nu te leagă alte chestii în afară de iubire, atunci te îndepărtezi de cel de lângă tine. Pe mine m-a impresiona foarte tare pentru că Ilie m-a acceptat cu doi copii. Eu l-am cunoscut pe Ilie în momentul în care şi el trecea printr-un divorţ. A fost un moment dificil. Eram împreună de 10 zile, ne întorceam de la Paris şi când am ajuns în casă am văzut valizele strânse. Atunci, el a avut un şoc pentru că nu se aştepta ca ea să ia copiii şi să plece. El a trecut atunci printr-o dramă. eu, la început, pentru el eram omul pe care să se sprijine. Noi ne-am susţinut unul pe celălalt şi rănile noastre s-au vindecat împreună. El nu conştientizase că fosta lui soţie va lua copiii şi va pleca. Ştiu că el nu a vrut să se despartă niciodată, ştiu că a iubit-o foarte mult pe fosta lui soţie, ştiu că o iubea pe ea. Cred că a fost o binecuvântare că ne-am întâlnit. Uneori rănile sufleteşti te unesc. Mă sperie că eu fac anul acesta 40 de ani, iar soţul meu face 70 de ani şi-l mai dor picioarele, una alta. Mă sperie timpul care se scurge în defavoarea soţului meu. Mă sperie că nu ştiu ce voi face fără el Fiul meu s-a apucat de fumat la 16 ani. Eu sunt într-un fel o mamă singură pentru că Ilie nu vrea să se implice în educaţia copiilor mei şi să-şi impună autoritatea. Sarah mă ajută la cumpărături. Îmi petrec foarte mult timp cu Sarah. Cea mică încearcă să mă copieze în tot Anul trecut am avut embolie pulmonară, am avut cheaguri de sânge la plămâni. Era să mor, dar cu multă rugăciune a scăpat“, a declarat Brigitte Sfăt la „Un show păcătos“, de la Antena 1.Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg