Brigitte Năstase, dezvăluiri cutremurătoare: „L-am găsit mort. Se uita spre tavan, a murit cu ochii deschişi“

24 aprilie, 2019
1 brigitte nastase jpg jpeg

Emisiunea „Ferma“, de la Pro TV, nu este lider de audienţă doar datorită probelor la care sunt supuşi concurenţii sau a vieţii pe care aceştia o duc într-o locuinţă din mijlocul pădurii, ci şi datorită interacţiunii pe care vedetele o au între ele şi a poveştilor pe care le spun ele.

În ediţia de marţi seară, cea care a fost din nou în centrul atenţiei a fost Brigitte Năstase, însă de această dată nu a mai iscat niciun scandal, ci a venit cu unele dezvăluiri cutremurătoare. La un moment dat, concurenţii de la „Ferma“ au jucat un joc în care trebuiau să răspundă unor întrebări pe care le punea Kamara, iar lui Brigitte i s-a pus întrebarea „Dacă ar exista maşina timpului, în ce perioadă a vieţii tale ai vrea să călătoreşti şi de ce?“.

brigitte nastase 2 jpg jpeg

Vizibil afectată, vedeta a afirmat că s-ar întoarce în urmă cu aproximativ 20 de atunci, în propria casă, exact în momentul în care i-a murit primul soţ. „M-aş întoarce la vârsta de 25 de ani, în secunda în care primul meu soţ a făcut stop cardio-respirator... Am vorbit cu el, am plecat să îi dau să mănânce fiului meu şi l-am dus în camera lui. Cam în 45 de minute, când m-am întors, l-am găsit mort. Se uita înspre tavan, a murit cu ochii deschişi. Am chemat salvarea, am încercat să îi fac respiraţie gură la gură... Era deja mort şi întotdeauna m-am gândit că, dacă nu m-aş fi dus în camera fiului meu şi eram lângă el, l-aş fi salvat“, a spus Brigitte Năstase.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg