Brigitte Năstase, dezvăluiri cutremurătoare: „L-am găsit mort. Se uita spre tavan, a murit cu ochii deschişi“

24 aprilie, 2019
1 brigitte nastase jpg jpeg

Emisiunea „Ferma“, de la Pro TV, nu este lider de audienţă doar datorită probelor la care sunt supuşi concurenţii sau a vieţii pe care aceştia o duc într-o locuinţă din mijlocul pădurii, ci şi datorită interacţiunii pe care vedetele o au între ele şi a poveştilor pe care le spun ele.

În ediţia de marţi seară, cea care a fost din nou în centrul atenţiei a fost Brigitte Năstase, însă de această dată nu a mai iscat niciun scandal, ci a venit cu unele dezvăluiri cutremurătoare. La un moment dat, concurenţii de la „Ferma“ au jucat un joc în care trebuiau să răspundă unor întrebări pe care le punea Kamara, iar lui Brigitte i s-a pus întrebarea „Dacă ar exista maşina timpului, în ce perioadă a vieţii tale ai vrea să călătoreşti şi de ce?“.

brigitte nastase 2 jpg jpeg

Vizibil afectată, vedeta a afirmat că s-ar întoarce în urmă cu aproximativ 20 de atunci, în propria casă, exact în momentul în care i-a murit primul soţ. „M-aş întoarce la vârsta de 25 de ani, în secunda în care primul meu soţ a făcut stop cardio-respirator... Am vorbit cu el, am plecat să îi dau să mănânce fiului meu şi l-am dus în camera lui. Cam în 45 de minute, când m-am întors, l-am găsit mort. Se uita înspre tavan, a murit cu ochii deschişi. Am chemat salvarea, am încercat să îi fac respiraţie gură la gură... Era deja mort şi întotdeauna m-am gândit că, dacă nu m-aş fi dus în camera fiului meu şi eram lângă el, l-aş fi salvat“, a spus Brigitte Năstase.Recente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg