Brigitte Năstase suferă de cancer?

29 iunie, 2016
Brigitte Nastase jpeg

Soţia tenismenului Ilie Năstase a primit un verdict crunt din partea medicilor.

Brigitte şi Ilie Năstase

Brigitte Năstase e neliniştită de când a fost anunţată de către medici că are grave probleme de sănătate. Vedeta a postat un mesaj în care şi-a cerut iertare şi a mulţumit tuturor şi i-a cerut răgaz lui Dumnezeu să "îndrepte lucrurile".

"În urma unor investigaţii, cu câteva zile în urmă, am aflat că în interiorul corpului meu se dezvoltă două tumori şi este necesară o intervenţie de extirpare", a anunţat soţia lui Ilie Năstase pe contul ei de socializare.

"Nu ştiu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar, înainte de a merge mai departe, vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greşit prin vorbă sau prin faptă şi vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz, pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soţ, Ovidiu, că nu i-am dat şansa mai des să fie alături de fetiţa noastră, fostei soţii a soţului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reuşit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie şi tot odată să-i mulţumesc lui Ilie că mă susţine necondiţionat în această încercare", a mai scris Brigitte pe Facebook.

Totodată, ea a spus că nu doreşte să dea mai multe detalii.

"Vreau să îmi cer scuze tuturor celor din presă care mă sună în legătură cu problema mea de sănătate, dar dorinţa mea este să nu discut nimic mai mult despre această încercare până nu o voi trece cu bine. Mulţumesc pentru înţelegere şi încurajări", le-a transmis ea jurnaliştilor via online.Recente pe Ok! Magazine

Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg