Brigitte şi Emmanuel Macron au cel mai sexy bodyguard. Cum arată bărbatul care veghează la siguranţa lor!

1 mai, 2018
hepta 3543777 emmanuel macron brigitte jpg jpeg

Prima vizită oficială a soţilor Macron în Statele Unite ale Americii a fost un eveniment de importanţă majoră, mai ales că preşedintele Franţei şi Donald Trump au purtat discuţii importante despre securitate şi colaborarea între cele două state. Au fost câteva zile pline de activităţi, iar vizita oficială s-a încheiat cu un dineu grandios organizat de prima-doamnă Melania Trump.

image

Iar dacă în prim-plan au fost două dintre cele mai cunoscute soţii de oameni politici din lume şi ale lor vestimentaţii alese pe sprânceană, iată că analiza fotografiilor scot la iveală un personaj destul de interesant, din background. Cine stă tot timpul în umbra soţilor Macron? Ei bine, o gardă de corp care sigur  îi face concurenţă peşedintelui francez la capitolul imagine.

Şi nu, nu este vorba de celebrul bodyguard de 2,13 metri şi 140 de kilograme, Makao, originar din Kinshasa, R.D. Congo, care l-a păzit pe Macron timp de 9 luni, în campania electorală. Acum vorbim de un bărbat care arată ca un top model şi care îi urmează pe soţii Macron la întâlnirile oficiale. Cu siguranţă au cel mai sexy om din echipa de securitate pentru că el a reuşit să atragă atenţia presei de peste Ocean.

image

În prima lor zi petrecută în Washington, DC, Emmanuel şi Brigitte Macron au fost ţinuţi sub supraveghere de o întreagă echipă care a vegheat ca nimic rău să nu li se întâmple. Un singur bărbat din staff s-a făcut remarcat, ajungând vedetă pe Internet. Este înalt, cu barbă şi o freză chic, îmbrăcat la patru ace şi a fost surprins în mai multe fotografii, în spatele preşedintelui şi al primei-doamne. La prima privire aduce puţin cu actorul William Levy. Cert este că are o imagine impecabilă şi nu poate trece neobservat.

image

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg