Brigitte şi Ilie Năstase s-au separat VIDEO

6 aprilie, 2017
17634390 10207018738381843 7601707718996006941 n jpeg

S-au despărţit sau au luat o pauză? Şi dacă stau separat, de ce el a venit la inaugurarea magazinului ei? Sunt întrebările pe care toţi şi le-au pus ieri, la lansarea The Store - Multibrand din Promenada Mall.

image

Şi-au zâmbit colocvial şi au stat unul lângă altul la marea deschidere a magazinului ei de lux. Au vorbit cu presa, au făcut şi glume, s-au şi înţepat reciproc, dar erau tot Brigitte şi Ilie Năstase pe care-i ştim de atâta vreme. Un cuplu cu capricii, cu momente de-a şoarecele şi pisica, dar care s-a încăpăţânat să reziste de-a lungul celor şapte ani de mariaj. Acum însă, dragostea lor cu năbădăi le pune din nou răbdarea la încercare.

image

Brigitte, cum o ştim, nu s-a ascuns după deget şi a dat câteva detalii legate de starea relaţiei ei: "Suntem foarte puţin separaţi". "Ce separare? Ai zis ceva? Vezi că ai uitat să-ţi pui sutienul!", a fost replica imediată a lui Ilie Năstase.

image

"Ne-am separat puţin... de moment... nu ştim (dacă e o chestie temporară, n.r.), vom trăi şi vom vedea!", a completat ea. "Eu nu ştiu ce e ăla un divorţ şi ce poate să bată la uşă. Eu trăiesc prezentul."

La rândul lor, cei de la Antena Stars au reuşit să afle mai multe de la soţia lui Ilie Năstase.

"Suntem puţin separaţi în momentul de faţă.(...) Eu împreună cu copiii mei locuim în apartamentul meu.  (...) Eu n-am plecat că am vrut. Eu am plecat pentru că mi s-a solicitat lucrul ăsta. Punct."

Mihai Morar a avut şi el câteva întrebări pentru Brigitte. "Eu m-am chinuit şapte ani. Acum cred că e cazul să întorc pagina şi să-l las pe el să facă gesturi. Pentru că eu şapte ani de zile am încercat să-i demonstrez, am ajuns la situaţii care pentru mine nu sunt chiar roz şi când mă gândesc cât de disperată am fost să fac anumite gesturi, cum a fost să-i abordez fostele amante, mie mi se pare aiurea. Adică parcă mă uit la un film care nu trebuia să fie. Şi am hotărât să întorc pagina, să fiu eu, persoana care mă cunosc, şi să mă respect pe mine şi dacă e să lupte cineva să lupte el pentru mine", a spus ea pentru "Răi, da' buni".

Ceva mai târziu, Brigitte şi Ilie Năstase, stând unul lângă celălalt, au ţinut să lămurească lucrurile.

"Mi-a dat cu foile în cap. A plecat de acasă, nu ştiu, habar n-am", a spus el. "Eu am plecat de acasă? ă rog daţi-mi şi mie filmarea că mi-a zburat părul. Mi-a zburat capul din loc", a replicat ea.

Probleme, însă, sunt mai vechi, iar despre plecatul de acasă Brigitte vorbeşte de o lună încoace, aşa cum reiese şi din înregistrarea emisiunii lui Dan Capatos, "Xtra Night Show" din 1 martie.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg