Britney, probleme în Paradis? A plecat în vacanță cu un alt bărbat, iar soțul său a renunțat la verighetă

31 martie, 2023
FotoJetBrit jpg

Britney Spears a plecat într-o destinație exotică, dar nu cu soțul, ci cu managerul și prietenul său de multă vreme, Cade Hudson. Cei doi au fost surprinși în Mexic, iar cântăreața părea extrem de fericită.

Nu aceeași este situația cu Sam Asghari, care nu este lângă soția sa și mai mult, a renunțat și la verighetă. Toată această situație, dar și caracterul imprevizibil al lui Britney Spears îi fac pe fani să se gândească dacă nu cumva este începutul sfârșitului pentru cuplul Britney Spears - Sam Asghari.

Artista americană a ajuns în Los Cabos, Mexic, cu un avion privat și părea a fi foarte senină și fericită de această vacanță neașteptată. Escapada iată că se produce pe fondul speculațiilor că relația cu soțul său ar fi în corzi. Asta nu ar mira pe nimeni, căci Britney Spears este celebră pentru acțiunile sale necugetate.

Cântăreața pare că se înțelege de minune cu vechiul său prieten, au fost fotografiați în ipostaze foarte apropiate, chiar fericiți și lipsiți de griji.

La un moment dat, Britney Spears l-a îmbrățișat pe Hudson, iar uneori, în mers, mâinile li se atingeau. Oricât de mare ar fi amiciția dintre ei, trebuie să recunoaștem că este oarecum ciudată această escapadă exotică ”amicală”. În schimb, Brit pare că și-a recăpătat voioșia și desigur că a postat și pe rețelele de socializare cum se bucură ea de vacanță, soare și nisip. Însuși Cade Hudson s-o fi filmat-o cum se tăvălea prin nisip, lucruri pe care le făcea cu soțul său în excursiile lor.

Brit Mexico PNG

La un moment dat, cei doi au intrat și în modul selfie, ocazie cu care toată lumea a citit fericirea de pe chipul lui Britney Spears.

Cântăreața s-a bucurat de valuri într-un bikini minuscul și nu s-a sfiit să facă gesturi îndrăznețe în joaca sa cu valurile. Și prietenul său părea la fel de relaxat și bucuros de vacanță, cei doi având atitudinea relaxată a unui cuplu. Solista și-a dezactivat secțiunea de comentarii, lăsând video-ul la interpretarea fiecăruia.

Pe Cade Hudson îl leagă o prietenie de peste 10 ani cu autoarea hitului ”Baby do it one more time”. El a sprijinit-o și în perioada neagră a tutelei.

În timpul acestei escapade exotice în Mexic, soțul cântăreței, Sam Asghari, a rămas la Los Angeles și și-a dat jos verigheta de pe deget.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg