Britney Spears a adormit drogată într-o parcare

27 aprilie, 2016
Sharon Stone Hosts The ScandinavianStyle Mansion jpeg

Acum este o mamă dedicată şi responsabilă, însă în urmă cu câţiva ani lucrurile nu stăteau aşa. Sau cel puţin asta reiese din nişte documente scoase la iveală acum, când artista a fost dată în judecată de un fost manager.

Aşa arăta Britney în 2007

Un nou scandal prinde contur în jurul artistei pop - Britney Spears. Potrivit Dailymail, în 2007, cântăreaţa, drogată, a fost forţată să doarmă într-o parcare, în ziua în care a pierdut custodia celor doi băieţi ai săi în favoarea fostului ei soţ, Kevin Federline.

Toate aceste informaţii scandaloase au ieşit acum la iveală din cauza unui proces intentat de Sam Lutfi, fost manager al cântăreţei, care o acuză pe aceasta că i-ar datora bani, de când a lucrat pentru ea.

Documentele respective dezvăluie că artista s-ar fi luptat la acea vreme cu dependenţa de droguri, dat fiind faptul că divorţase recent şi că se îndepărtase de părinţii ei.

2007. Britney Spears şi managerul ei de pe atunci, Sam

Sam spune că a fost nevoit să facă o groază de lucruri pentru Britney, precum organizatul de petreceri sau cumpărături zilnice, pentru care, spune el, nu a fost plătit.

”Pe 1 octombrie 2007, Britney a pierdut custodia celor doi copii. A petrecut noaptea într-o parcare, de unde l-a sunat pe Sam să-i spună că este unul dintre oamenii în care ea are încredere. În acea noapte, el s-a mutat în casa ei. Exceptând o perioadă scurtă în decembrie 2007, Sam a locuit cu Britney, în reşedinţa ei, până în februarie 2008”, spune o declaraţie din acel dosar.

Tot în acel dosar este precizat faptul că Sam i-ar fi cerut lui Britney să renunţe la droguri şi să-i dea 15 %  din câştigurile ei de la acea vreme, lucru care nu s-a întâmplat şi care ar fi provocat ruptura dintre cei doi.

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg