Britney Spears a exagerat. Abia se mişca în rochia mult prea scurtă şi strâmtă

13 aprilie, 2018
29th Annual GLAAD Media Awards   Arrivals jpeg

În disperarea de a demonstra că este mai fit pe zi ce trece, Birtney Spears a picat în penibil, exagerând cu bronzul, dar şi cu ţinutele mult prea extravagante.

image

Cea mai nouă apariţie a divei s-a vrut sexy, dar a reuşit doar să atragă reacţii negative. Şi aici nu este vorba de trupul cântăreţei în vârstă de 36 de ani, tras prin inel, dobândit cu mult efort în sala de fitness şi cu un regim alimentar draconic, ci pur şi simplu de alegerea vestimentară total neinspirată.

image

A fost mai extravagantă decât la concerte, Britney apărând într-o rochie mult prea ţipătoare. Extrem de scurtă şi de sclipitoare, decupată în zona abdomenului şi cu spatele gol, cu un decolte adânc şi aplicaţii metalice pe gât, ce mai, o ţinută care le avea pe toate.

image

A vrut să fie sexy, dar a arătat penibil, mai ales că rochie exagerat de strâmtă şi de scurtă i-a creat probleme. Abia că se mai putea mişca  îmbrăcată aşa şi cu greu a reuşit să urce pe scena de la Gala GLAAD Media Awards pentru a-şi ridica premiul. Da, Britney este într-o formă fizică de milioane, are picioarele tonifiate, un abdomen cu pătrăţele, un fund bombat şi un bust generos, dar această ţinută nu a avantajat-o. Să fie exces de zel din partea artistei care arată mai bine acum ca în tinereţe? Britney a fost însoţită la veneimentul de joi seara de mai tânărul său iubit, Sam Asghari (24).

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg