Britney Spears este o sursă de inspiraţie. Cum a reuşit să-şi transforme trupul de-a lungul timpului!

16 martie, 2018
britney spears 2 png

Cu multă ambiţie şi disciplină poţi reuşi tot ceea ce îţi propui, iar Britney Spears ştie foarte bine acest lucru. Nu i-a fost deloc uşor, dar a trecut cu bine peste multe momente limite în ceea ce priveşte silueta sa, în cele din urmă reuşind performanţa de a avea un trup tras prin inel.

image

Cântăreaţa este o sursă de inspiraţie pentru doamnele din toată lumea care vor să arate bine. Nu a fost întotdeauna o femeie cu forme definite, cu muşchi şi fără celulită, ba chiar cele două naşteri şi dependenţele lăsaseră amprente asupra fizicului său, iar kilogramele în plus erau vizibile.

La cei 36 de ani ai săi, Britney continuă să arate ca în vremurile sale bune. Are nişte picioare lucrate, un abdomen plat, mâini definite, iar acestea sunt rezultatele unei diete echilibrate şi a unor antrenamente istovitoare în sala de fitness, sportul devenind un stil de viaţă pentru cântăreaţă.

image

Şi pentru că vrea ca fanii ei să îi urmeze exemplu, vedeta le dă lecţii chiar prin intermediul contului său de Instagram unde distribuie numeroase filmuleţe şi poze din timpul antrenamentelor.

Îmbrăcată în pantaloni scurţi, cu bustiere colorate şi cu pantofi sport de la brandurile de profil, Britney se antrenează intens pentru a face faţă unui spectacol cu o coregrafie complexă, dar şi pentru a-şi pregăti trupul de ieşiri la plajă. Deşi arată foarte bine, dovadă stau fotografiile recente cu ea în costum de baie, nu se opreşte din sport pentru că vrea să se menţină FIT.

Britney s-a filmat în timp ce făcea câteva exerciţii de cardio cu greutăţi în faţa oglinzii. Foarte serioasă, artista a executat mişcările ca la carte, fiind foarte hotărâtă să îşi menţină tonusul muscular pentru spectacolele viitoare, doar alege cele mai sexy ţinute pentru scenă!

Aşa arăta în 2006.

Foto: Instagram, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg