Britney Spears şi-a dezactivat contul de Instagram. Ce mesaj le-a transmis fanilor

15 septembrie, 2021
1 capturebrit1 png png

Cântăreaţa şi-a surprins urmăritorii cu o acţiune neaşteptată. După ce s-a logodit şi şi-a rezolvat divergenţele cu tatăl său, artista a luat o măsură radicală: şi-a şters contul de Instagram.

Platforma aceasta este preferata vedetelor, este modalitatea prin care comunică cel mai uşor cu fanii. Iar cei ai lui Britney sunt de-a dreptul îngrijoraţi.

Ea însă le-a transmis să nu îşi facă griji, că doar îşi doreşte o mică pauză de la interacţiunea online. Care este motivul? Artista doreşte să-şi sărbătorească în tihnă logodna cu Sam Asghari.

Blondina s-a lăudat duminică seara cu inelul superb pe care l-a primit, după care marţi şi-a şters contul de Instagram. Într-un filmuleţ postat, i-am văzut pe cei doi îndrăgostiţi. Cântăreaţa nu a ezitat să accepte cererea în căsătorie şi e foarte posibil să se fi aşteptat, întrucât Sam Asghari fusese fotografiat în timp ce căuta inele de logodnă. Până la urmă, opţiunea câştigătoare a fost o bijuterie semnată Roman Malayev.

Sam Asghari este şi a fost un mare susţinător al iubitei sale în vârstă de 39 de ani, iar cererea sa în căsătorie vine după o agitată perioadă din viaţa cântăreţei, presărată cu scandalurile din presă legate de tutela tatălui său, de sub care cu greu a scăpat.

Spears, în vârstă de 39 de ani, şi Asghari, în vârstă de 27 de ani, s-au cunoscut la filmările pentru videoclipul „Slumber Party”.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg