Britney Spears şi Christina Aguilera  Au avut odată mărimea S

6 noiembrie, 2011
britney spears 2003 rolling stone 500x590 jpeg

Ai senzaţia că Britney Spears şi Christina Aguilera vor fi mereu rivale şi că vor ajunge să concureze şi la bătrâneţe pentru coroana de divă a seniorilor. Amândouă şi-au făcut debutul în muzică

Ai senzaţia că Britney Spears şi Christina Aguilera vor fi mereu rivale şi că vor ajunge să concureze şi la bătrâneţe pentru coroana de divă a seniorilor. Amândouă şi-au făcut debutul în muzică la sfârşitul anilor ‘90. Brit cu „Baby One More Time“ şi Christina cu „Genie in a Bottle“. De atunci au avut perioade mai bune şi mai proaste: căsnicii, dependenţă de droguri şi alcool, copii, divorţuri (Brit de Kevin Federline şi Christina de Jordan Bratman). Astăzi, cariera lui Britney este iar pe cai mari, datorită noului turneu mondial şi-al prietenului stabil, Jason Trawick. Christina este unul dintre juraţii din show-ul The Voice şi are şi ea un nou iubit, pe Matthew Rutler. O singură obiecţie, totuşi! Look-ul lor nu mai este atât de flatant.

Citeste si

Cum le preferi: slabe sau grase?

Fit sau nu?

Brit va schimba curând prefixul, iar Christina deja a făcut-o. Cu toate acestea, vedetele se mai îmbracă încă ca nişte puştoaice. Şi amândouă concurează pentru cel mai sexy corp din showbiz. Christina a cam ieşit din cursă, având în vedere gabaritul ei depăşit. Iar Brit se străduieşte să câştige puncte la capitolul trup „fit“.

Topless în 2003

image

Christina a făcut-o prima dată! Vedeta „dirrty“ a apărut pe coperta revistei Maxim, în ianuarie 2003, într-o postură provocatoare, în timp ce Brit a avut o înfăţişare mai inocentă în ediţia de octombrie a revistei Rolling Stone. Christina a arătat mai multă piele, dar Britney a vorbit mai deschis despre sexualitatea ei.

Acel sărut!

image

Performanţa lor de la ediţia din 2003 a MTV Music Awards a intrat în istorie. Şi amândouă au avut ocazia s-o sărute pe Madonna. Dar, în mod curios, martorii oculari îşi amintesc azi mai mult de momentul de tandreţe dintre Brit şi Her Madgesty.

De la Disney la Hollywood

Este remarcabil câte staruri au produs cei de la Disney via clubul Mickey Mouse! Au trecut prin fabrica de vedete atât Britney şi Christina, cât şi Justin Timberlake şi Ryan Gosling. Chiar aşa! Deşi acum este un actor de Oscar, Ryan a debutat cântând şi dansând. „Şi-au dat seama că nu sunt chiar atât de talentat, aşa că nu m-au mai folosit!“, spune acesta. De cealaltă parte, Justin a ajuns şi el un cântăreţ celebru, care a dat-o în ultimii ani şi pe actorie.

Foto: guliver/getty images/wireimage, photoland/wenn.comRecente pe Ok! Magazine

matteo jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (3) jpg
3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg