Britney Spears șochează iar, dansând cu cuțitele, în timp ce și-a îngrozit câinii

26 septembrie, 2023

Pare că dansul este cea mai bună terapie pentru Britney Spears. Acesta o ajută să-și depășească problemele actuale, în plin proces de divorț cu Sam Asghari.

britney spears

Fie că e vorba de dans la bară sau dansuri tematice, Britney Spears stârnește îngrijorarea publică atunci când are ieșiri haotice, ca aceasta.

Ce credeți? Artista e în plină pregătire de Halloween și a performat pe Instagram un dans nebun cu cuțitele în mână. Atât de agresiv, încât i-a speriat și pe cățelușii din casa sa, atunci când a ascuțit cuțitele. Blondina și-a dezactivat comentariile pe rețeaua de socializare, întrucât din ce în ce mai mulți fani îi critică agresivul comportament. Cert este că a dat câteva explicații pertinente. Ea le-a transmis adepților săi să stea liniștiți, că acele cuțite nu sunt adevărate și că ea doar se pregătește de Halloween.

Într-o ținută minusculă, care abia îi acoperea părțile intime, Britney Spears execută un dans mai degrabă ... tribal.

În vara acestui an, familia artistei și inclusiv fostul soț cu care are doi fii și-au exprimat îngrijorarea în legătură cu Britney Spears. Solista pare că și-a pierdut uzul rațiunii cu interacțiunile sale online. Sam Asghari a acuzat-o chiar că l-a înșelat cu un angajat, un băiat de la curățenie.

Atitudinea recentă ce pare ruptă din filmele XXX cu buget redus o discreditează puternic pe artista care ani de zile a luptat să demonstreze că este bine și că își poate administra viața și averea.

Pe de altă parte, familia sa crede că ar putea sfârși ca Amy Winehouse, ori să se omoare, ori să cadă în patimi distructive. Problema este că nimeni nu o poate opri, din moment ce este un adult aparent responsabil. Din adorata Americii, pe Britney Spears pare că o așteaptă ușa din dos a celebrității. Destinul lui Britney Spears se poate frânge oricând, întocmai ca cel al lui Amy Winehouse. Familia artistei e de părere că aceasta ia droguri foarte periculoase și că e la un pas de tragedie.

Atât Kevin Federline, fostul soț al lui Britney Spears, cât și mult contestatul său tată, Jamie Spears, sunt de părere, potrivit Daily Mail, că solista cunoscută pentru hiturile sale ”Toxic” și ”Hit me baby one more time” este sub influența drogurilor puternice și periculoase, iar până la moarte nu mai este mult.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg