Britney Spears, trădată de mama sa, pentru bani? "Mi-ai ruinat viaţa, în secret!"

3 noiembrie, 2021
4 lynne spears profimedia 0157479211 jpg jpeg

Britney Spears a declarat război total întregii sale familii.

Cel mai recent, vedeta de 39 de ani a postat un mesaj furios pe Instagram, de data aceasta la adresa mamei sale, Lynne Spears. Vedeta o acuză pe aceasta că a fost mintea diabolică din spatele impunerii tutelei asupra fiicei sale, una care s-a întins pe 13 ani lungi. “Ştii foarte bine ce ai făcut. Tatăl meu nu este destul de isteţ pentru a se gândi vreodată la tutelă. Chiar dacă el a început asta acum 13 ani, mulţi nu ştiu că mama a fost cea care i-a dat ideea. N-o să mai primesc aceşti ani înapoi. Ea mi-a ruinat viaţa, în secret”, a scris Britney.

Între timp, Spears a şters postarea şi a înlocuit-o cu una în care sărbătoreşte vestea că tatăl ei, Jamie Spears, a cerut în mod oficial renunţarea la tutelă, informându-l pe judecătorul care se ocupă de caz că abandonează rolul de tutore şi nu doreşte să mai fie plătit pentru această poziţie. Cu toate acestea, judecătorul în cauză a dispus ca un alt tutore cu rol temporar să se ocupe de situaţia financiară a lui Britney Spears, şi anume un contabil pe numele lui John Zabel.

Într-o altă postare de pe Instagram, Britney Spears a dezvăluit că mama sa, care a divorţat de tatăl vedetei în 2002, este îngrijorată din cauza ei, spunându-i artistei că se poartă ciudat. “M-am născut astăzi, pentru că pot zâmbi, în sfârşit. Aşa că îţi mulţumesc că ieşi din viaţa mea şi îmi dai voie, în sfârşit, s-o trăiesc cum vreau”, mai scrie Britney în mesajul alambicat, ce-i drept, care însoţeşte postarea de pe Instagram.Recente pe Ok! Magazine

Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg