Britney Spears trăiește o nouă dramă. Artista a făcut anunțul devastator pe Instagram

15 mai, 2022

Când lucrurile păreau să fi intrat pe un făgaș normal pentru fosta Prințesă Pop, aceasta tocmai trece printr-un alt episod tulburător.

britney spears 3 jpg

La o lună după ce a anunțat că așteaptă al treilea copil, Britney Spears trece printr-o nouă grea pierdere. Sâmbătă seară, pe contul său de Instagram a apărut un comunicat semnat de ea și de logodnicul său, Sam Asghari, prin care anunță că Britney a pierdut sarcina.

„Cu cea mai profundă tristețe vă anunțăm că am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Acesta este un moment devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm până am fi ajuns mai departe, cu sarcina, dar am fost prea încântați să împărtășim vestea bună. Dragostea noastră unul față de celălalt este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem familia. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul dumneavoastră. Vă cerem cu amabilitate să ne respectați intimitatea în acest moment dificil.”

britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg

Durerosul anunț îi pune în gardă pe fanii ei, care știu cât de mult însemna acest al treilea copil pentru ea, după ani în care lui Britney i-a fost interzis să devină din nou mamă. Prin tutelă, tatăl său, Jamie Spears, își exercita dreptul de-a îi controla inclusiv acest aspect al vieții, obligând-o să aibă montat un sterilet, pentru a preveni o eventuală sarcină. Jamie Spears era de părere că un alt copil i-ar provoca fiicei sale o nouă depresie postpartum, care i-ar deteriora și mai mult condiția psihică.

Din păcate, acest "copil minune", cum îl numesc cei doi în comunicat și în care Britney Spears își punea toată încrederea că îi va armoniza viața alături de Sam Asghari, fix asta îi poate provoca, odată cu pierderea ei.

Rămâne de văzut cât de puternică este fosta Prințesă Pop și cât de mult o poate ajuta logodnicul ei în reechilibrarea mentală.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg