Brooke Mueller a făcut-o lată din nou!

4 decembrie, 2011

Se pare că atunci când cineva precum Charlie Sheen vrea să te ajute să revii pe linia de plutire te scufunzi şi mai rău. Fosta lui soţie a aflat-o pe pielea sa!

Se pare că atunci când cineva precum Charlie Sheen vrea să te ajute să revii pe linia de plutire te scufunzi şi mai rău. Fosta lui soţie a aflat-o pe pielea sa!

Ultima dată aflasem că Brooke şi Charlie plecaseră într-o vacanţă romantică. Şi se zvonea că cei doi ar putea fi pe calea împăcării, după ce Sheen se arătase cât se poate de săritor şi îi plătise lui Brooke internarea la dezintoxicare, pentru a scăpa de dependenţa de droguri.

Şi ce aflăm acum de la poliţia din Aspen (Colorado) - locul unde Charlie şi Brooke au o casă de vacanţă şi unde actorul a fost arestat chiar de Crăciunul din 2009, pentru că o ameninţase cu un cuţit pe aceeaşi Brooke?! Pentru a marca parcă aniversarea a doi ani de la acest incident, Brooke a fost arestată în noaptea de vineri spre sâmbătă sub acuzaţia de agresiune de gradul al treilea şi posesie de cocaină, cu intenţia de o distribui. Brooke a fost ridicată din clubul de noapte Escobar, aflat în imediata vecinătate a unui alt local, Belly Up, barul în care o femeie a reclamat la poliţie că a fost bătută de fosta doamnă Sheen. După plata unei cauţiuni de 11.000 de dolari, Mueller a fost eliberată, prima înfăţişare la proces urmând să aibă loc pe 19 decembrie. N-o aşteaptă nişte Sărbători prea liniştite.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg