Brooke Shields: cum arată în costum de baie la 54 de ani. Actriţa a avut o viaţă plină de încercări, iar astăzi e tot mai puţin distribuită

26 august, 2019
10 brooke jpg jpeg

Avea doar 14 ani când filma pentru Laguna Albastră şi uimea cu frumuseţea ei. Astăzi, la 54 de ani, Brooke  are chipul acoperit de riduri, dar la corp nu a suferit mari modificări.

Actriţa se afişează încă în costum de baie pe conturile de socializare, iar admiratorii nu uită să o complimenteze. ''Te-am iubit de când te-am văzut în Blue Lagoon cu Christopher Atkins", a scris un comentator. ''Arăţi fabulos… nu pare că ai îmbătrânit o zi’’, a adăugat altul.

8 brooke png png

Brooke a avut o viaţă agitată pe toate planurile. A trecut de la titulatura de Virgina Americii la relaţii controversate.

Actriţa a fost căsătorită cu tenismenul Andre Agassi, dar relaţia aprinsă dintre ei a făcut la vremea respectivă deliciul presei. Shields a povestit despre momentele dese de gelozie pe care le avea sportivul. După ce a vizionat o scenă romantică în care protagonişti erau Matt LeBlanc şi sotia sa, Agassi i-a spus că „l-a făcut să pară un prost” şi şi-a distrus toate trofeele câştigate la tenis. Au divorţat în 1999, iar actriţa s-a recăsătorit în 2001 cu Chris Henchy.

Brooke a suferit de o formă gravă de depresie în 2003, după naşterea celei de a doua fiice, Rowan. Actriţa avea viziuni în care îi facea rău bebeluşului şi s-a gândit atunci la sinucidere. "Îmi simţeam picioarele tot mai slăbite. Am plâns toată ziua şi am crezut că am făcut cea mai gravă greşeală din viaţa mea’’, mărturisea Shields.

Tom Cruise şi-a criticat atunci colega pentru că a recurs la antidepresive pentru a înlătura norul negru care se abătuse asupra ei. ''Îmi pasă de Brooke Shields, deoarece cred că este o femeie incredibil de talentată, dar uite cum s-a dus cariera ei'', spunea actorul. Ulterior, cei doi au trecut peste animozităţi.

4 brooke4 jpg jpeg

La 51 de ani, Brooke încearcă să îşi facă un nou nume la Hollywood, de aceasta dată în calitate de producător, în spatele camerelor.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg