Brooke Shields încheie era de divă: ”M-am săturat de obsesia siluetei. Iubesc mâncarea și viața!”

7 noiembrie, 2023

”M-am săturat ca niciodată să nu mă simt îndeajuns de suplă. Este plictisitor și sincer, o pierdere de vreme.” Brooke Shields uimește la 58 de ani.

Brooke Shields, Profimedia (2) jpg

Actrița a intrat într-o nouă eră, una în care nu mai este interesată de ce spun ceilalți. Vedeta care ne-a încântat în tinerețe cu rolul său emblematic din ”Laguna albastră” are la aproape 60 de ani o siluetă impecabilă.

Cu toate acestea, a mărturisit că s-a cam săturat să numere caloriile. „Iubesc mâncarea, iubesc alcoolul și iubesc viața”, a spus actrița în vârstă de 58 de ani și mama a doi copii pentru Glamour. „Nu-mi place să merg la sală... Am un pic de burtă pe care nu am avut-o niciodată. Aș putea să scap de ea, dacă m-aș strădui cu adevărat, dar aș prefera să petrec acel timp făcând alte lucruri.”

Brooke Shields, Profimedia (3) jpg

La o vârstă de bunicuță, Brooke Shields are încă acel ”Je ne sais quoi”, cu care a fermecat întotdeauna bărbații.

Recent, diva a mărturisit că a trecut printr-o mare problemă de sănătate, a suferit în public o criză epileptică, fără să fie bolnavă de epilepsie. Cu toate acestea, a trecut prin iad și a înțeles că viața este un dar de care e bine să te bucuri în fiecare zi.

Brooke Shields, Profimedia (1) jpg

Brooke Shields a publicat și o autobiografie controversată, în urmă cu câțiva ani: "There Was A Little Girl: The Real Story Of My Mother And Me".

Actriţa a descris în detaliu relaţia cu mama sa Teri, dar a povestit în acelaşi timp şi cum a petrecut prima noapte de amor alături de actorul Dean Cain în anii '80.

Dean Cain s-a făcut cunoscut prin rolul din serialul de televiziune "Lois & Clark: The New Adventures of Superman", în 1993. Cei doi au început să se întâlnească în perioada în care erau colegi la Universitatea Princeton, însă relaţia strânsă cu mama sa – managerul ei la acel moment – le-a afectat intimitatea.

"A fost incredibil de răbdător cu mine în ceea ce priveşte sexul", a mărturisit vedeta despre viitorul Superman. "Însă chiar şi atunci când mama nu se afla prin preajmă, mă simţeam ca şi cum ne-ar fi privit. Ne ţineam întotdeauna de mână şi încercam să găsim modalităţi pentru a fi singuri şi a ne săruta, însă l-am tot făcut să aştepte pe săracul băiat, iar mama mea ştia tot ce se întâmpla", scrie Brooke.

"După aceea, am fost atât de copleşită încât am sărit din pat. Am căzut, de fapt, şi am început să fug. Eram goală puşcă alergând pe hol şi fugeam de parcă furasem portofelul cuiva", îşi aminteşte actriţa.

Relaţia cu Cain nu a durat mult, iar după întâlniri cu John Travolta şi Scott Baio, starul din "Laguna Albastră" a început în anii '90 o relaţie cu tenismenul Andre Agassi, cu care s-a căsătorit în 1997. Mariajul lor a durat doar doi ani.

Fostul său soţ ar fi distrus trofeul primit la Wimbledon şi alte trofee obţinute în timpul competiţiilor la care a participat , într-un acces de gelozie, după cum scrie actriţa în aceeaşi carte autobiografică. Shields susţine că incidentul a avut loc după apariţia sa în 1995 în sitcom-ul american "Friends". A fost nevoie de trei ani pentru ca trofeele distruse să fie înlocuite, adaugă autoarea cărţii.

După divorţul de Agassi, actriţa l-a cunoscut pe scenaristul Chris Henchy, cu care s-a căsătorit în 2001 şi care este soţul ei şi în prezent.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg