Brooke Shields topless la 56 de ani. O frumuseţe atemporală într-o reclamă îndrăzneaţă şi reală: a refuzat orice editare foto

10 februarie, 2022
1 fotojet brooke shields jpg jpeg

Recreează ideea unui promo controversat de acum 40 de ani!

Brooke Shields a rămas fără haine într-o reclamă îndrăzneaţă la denim. Superba actriţă ajunsă la vârsta de 56 de ani este încă un model de succes.

Vedeta este adorabilă în fotografiile publicitare pentru Jordache. La mai bine de 40 de ani după ce a scris istorie în controversata reclamă Calvin Klein denim,  Brooke Shields reapare topless şi ravisantă. Şi atunci, ca şi acum, diva se axează pe pantalonii prezentaţi, fiind foarte sumar acoperită în partea de sus a corpului.

7 brooke shields 5 jpg jpeg

Însă vremurile acum s-au schimbat şi sunt mult mai permisive. Aşadar, nici reclama nu mai pare atât de indecentă ca în anii 80.

Supermodelul este starul campaniei de primăvară Jordache şi o vedem în largul său cu o pereche de jeanşi strâmţi. De asemenea, diva a recreat şi un video care a făcut-o celebră în reclama menţionată pentru Calvin Klein.

Prezenta campanie a fost fotografiată de Cass Bird, iar Shields a fost vehementă cu un aspect: fără Photoshop!

”E important să fie trupul meu adevărat, la 56 de ani. Trebuie să ne opunem editării.”, a explicat motivaţia Brooke Shields publicaţiei People.

”Vreau să fiu cinstită. Şi am reuşit.”, a mărturisit, cu sinceritate, frumoasa actriţă.

Avea 15 ani când a pozat în controversata campanie asemănătoare Klein. Într-un interviu acordat Vogue în 2021, Brooke a recunoscut că, la vremea aceea, era foarte naivă, când a rostit replica: ”Ce stă între mine şi jeanşii mei Calvin? Nimic.”

Nu se gândise la vremea aceea că putea fi vorba de un dublu sens. Pur şi simplu admite că era o credulă, însă a revenit la Calvin Klein în 2017, cu aplomb, într-o campanie la lenjerie intimă.

Liz Berlinger, deţinătoarea brandului Jordache a făcut câteva declaraţii legate de campanie: ”Întocmai ca Jordache, Shields este iconică în fashion! Am urmărit-o transformându-se: de la o tânără ingenuă într-o femeie incredibilă, mamă şi antreprenoare. Şi în tot acest parcurs, a rămas autentică. O inspiraţie pentru toate femeile.”

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Mioara Roman a murit   Instagram (3) jpg
Russell Crowe, GettyImages jpg
cub mircea bravo png
Meryl Streep în celebrul său rol Miranda Priestly, Foto Profimedia (1) jpg